Karamollaoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan Erbakan-Ecevit göndermesi: 'Başaracağız'

Karamollaoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan Erbakan-Ecevit göndermesi: 'Başaracağız'
Saadet Partisi, CHP ve MSP’nin 1974 yılında kurduğu koalisyon hükümetinin anımsatıldığı bir videoyu, “Onlar başardı, yine başaracağız” mesajıyla sosyal medya hesabında yayınladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu da paylaşımı alıntılayarak "Başaracağız. Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız!" notunu ekledi.

SELAHATTİN DEMİREL/GÜNBOYU

Saadet Partisi, sosyal medya hesabı üzerinden “Onlar başardı, yine başaracağız” mesajıyla bir video paylaştı.

CHP ve Milli Selamet Partisi (MSP)’nin 1974 yılında kurduğu koalisyon hükümetinin anımsatıldığı videoda dönemin MSP Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın “Biz, Sayın Ecevit’le vaktiyle koalisyon kurduk. Halkımıza, milletimize çok hayırlı hizmetler yaptık.” sözüyle dönemin CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in koalisyon döneminde yapılan Kıbrıs Barış Harekatı hakkındaki “Biz, aslında savaş için değil, barış için adaya gidiyoruz” sözüne yer verildi.

"ONLAR BAŞARDI..."

Video sonunda ise Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte kuracağız” sözü ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun “Yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız” sözü yer aldı.

Söz konusu paylaşımı Twitter hesabından alıntılayan Karamollaoğlu "Milli Görüş; millet için birliktelik kurar, hayırlı hizmetler yapar. Onlar başardı, yine başaracağız!" ifadelerini kullanırken, Kılıçdaroğlu ise "Başaracağız. Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız!" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar