Kılıçdaroğlu'ndan flaş 418 milyar dolar açıklaması: 'Televizyonlar yayınlamadı'

Kılıçdaroğlu'ndan flaş 418 milyar dolar açıklaması: 'Televizyonlar yayınlamadı'
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Çok önemli bir mesele var" diyerek duyurduğu açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu, "halktan çalınan 418 milyar dolar" hatırlatmasının yer aldığı reklam filminin TV kanalları tarafından yayınlanmadığını belirterek o filmi paylaştı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Çok önemli bir mesele var" diyerek saat 21.30''u işaret etmişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez."

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Sevgili halkım sizde çalınan bir para var. Tam 418 milyar dolar, 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve Hazine’yi soydu. Çalınan para sizin paranız, evlatlarınız parasını gasp ettiler. Bu arada şunu da söyleyeyim, devletle birlikte dürüstçe hizmet veren on binlerce de şirket var, onların hepsi başımın üstünde yeri var."

KILIÇDAROĞLU VİDEOYU PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından televizyon kanallarının yayınlamadığını belirttiği videoyu paylaştı.

Video paylaşımına "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi." notunu ekleyen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar