Selvi Kılıçdaroğlu'ndan acı paylaşım: 'Her 3 çocuktan 1'i...'

Selvi Kılıçdaroğlu'ndan acı paylaşım: 'Her 3 çocuktan 1'i...'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, evinin mutfağında çektiği video ile seslenerek "Konuşmamız gereken zor şeyler var. Bu ülkede her 3 çocuktan 1'ini vuran açlık gibi" dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, evinin mutfağında çektiği videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

"CİDDİ BİR MESELE VAR"

“Ben Kemal Bey kadar kameralara alışık değilim, ileride de kameraların önünde olmayacağım. Ama konuşmamız gereken ciddi bir mesele var. Bugün mutfaktan ben sesleniyorum” notunu video paylaşımına ekleyen Selvi Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“İyi akşamlar. Biliyorsunuz bu mutfaktan neredeyse günaşırı yayın yapıldı. Kemal Bey, mutfağa her geldiğinde ‘Eyvah yine yayın başlayacak’ diyordum ve hakikaten de ne zaman yapacağı belli olmuyordu. Ama bugün artık mutfağa ben el koydum. Biraz Kemal Bey beni bekleyecek. Bu işin esprisiydi.

Konuşmamız gereken zor şeyler var. Bu ülkede her 3 çocuktan 1’ini vuran açlık gibi. Bu çocuklar günü aç geçiriyor, yatağa aç giriyor, karnını doyuran da doyan da aslında yeterli beslenemiyor.

Her 10 çocuktan 6’sı her gün makarna ve ekmek yiyerek karnını doyuruyor. Ben hem anneanne, hem babaanneyim. Onlara her baktığımda ülkedeki tüm çocukları görüyorum.

Torunlarım için ne istiyorsam, aynısını tüm çocuklar için istiyorum. Hepsi bizim çocuklarımız, hepsi geleceğimiz. Bu ülkede her çocuğun karnı olması gerektiği gibi doyana kadar, her çocuk yeterli beslenene kadar var gücümle çalışacağım. Bu da benim size sözüm olsun.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar