Erdoğan'ın seccade propagandası sürüyor: 'Kıblesi Kabe olmayanın...'

Erdoğan'ın seccade propagandası sürüyor: 'Kıblesi Kabe olmayanın...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı açılış töreninde konuşarak seccade üzerinden yine Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Kıblesi Kabe olmayanın, artık seccadesi nereye bakar bilemem" dedi. Erdoğan, açılışta İBB Başkanı İmamoğlu'nu da eleştirdi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı açılış törenine katılarak 14 Mayıs seçim propagandası yaptı. Erdoğan ayrıca muhalefete de eleştirilerde bulundu.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''na seccade fotoğrafı üzerinden yüklenerek "Kıblesi Kabe olmayanın, artık seccadesi nereye bakar bilemem" dedi.

İMAMOĞLU''NA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törendeki konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu''na da şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Derin bir muhabbetle bağlı olduğumuz İstanbul''u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Fatih''in emaneti olan bu güzel şehrin karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız. Sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz. Nerede eksik, sıkıntı, ihtiyaç varsa müdahale ediyor; yapmaktan çekinmiyoruz.

"BECEREMEDİKLRİ İÇİN.."

Asıl sorumlusu becerip devam ettiremediği için bu metro hattını büyükşehir belediyesi yapmadığı için bakanlığımız devraldı. Birileri, inşaatı başlamış metro hatlarına beton döküyor. Bakanlığımız ise 5 metro hattının yapımını sürdürüyor.

"BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKMADI"

3 yılı geçti, bu büyükşehir belediyesi İstanbul''a bir çivi dahi çakamadı. Buna asıl dersi 2024''te İstanbul verecek. Şimdi 14 Mayıs''ta parlamento seçimlerinde bunlara dersi verecek."

"BUNLARI İYİ TANIMAK LAZIM"

Kılıçdaroğlu''nu ise seccade fotoğrafı üzerinden eleştiren Erdoğan, şunları söyledi:

"Artık uğurlamaya hazırlandığımız Ramazanınızı tebrik ediyorum. Birileri seccadelerin üzerine ayakkabı ile basabilir. Eee ne yapalım. Bunları da iyi tanımak lazım. Kıblesi Kabe olmayanın, artık seccadesi nereye bakar bilemem."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar