Kılıçdaroğlu'ndan Bay Kemal'in Tahtası videosu: 'Yatırımı buldum, ekibimi kurdum'

Kılıçdaroğlu'ndan Bay Kemal'in Tahtası videosu: 'Yatırımı buldum, ekibimi kurdum'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Bay Kemal’in Tahtası’ isimli kampanya videosunun dördüncüsünü Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından üzerinden ‘Bay Kemal’in Tahtası’ videolarını paylaşmayı sürdürüyor. Kılıçdaroğlu video paylaşımına "Acil söndürülmesi gereken yangınlar var ama orta vadede halkımızı zenginleştirecek vizyon da şart. Ateşler söndürülür ama kalkınma için başka bir kafa lazım. Bu ancak şampiyonlar ligi insan kaynağı ve bolca yabancı yatırım ile olur. O da sadece bizde var" notunu düştü.

Videoda Kılıçdaroğlu''nun öne çıkan ifadeleri şöyle:

“Adana, Mersin illerini kapsayan özel bir ekonomi bölgesi ilan edeceğiz. Bu bölge 1 milyon dekar araziyi kapsayacak 5 ana kümeden oluşuyor. Yüksek nitelikli metal rafinerileri, finans merkezi, yüksek teknoloji ve bilişim kümesi, otomotiv kümesi, biyokimya ve biyoteknoloji alanlarını kuracağız. Bu proje 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Depremi sonrasında şehirlerimizi ayağa kaldırmak ve yeniden inşa etmek için çok önemli…

İskenderun ve Mersin limanlarını dünyanın en büyük ve en gelişmiş yüksek teknoloji kullanan limanları haline getireceğiz. Bu limanlardan 46 ülkeye 7 günde doğrudan deniz ulaşımı sağlayacağız. Bölge kendine özgü yasası olan, tamamen uluslararası hukukun geçerli olduğu bir bölge olacak. 835 bin kişi doğrudan istihdam edilecek” dedi.

(ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar