Kılıçdaroğlu'ndan soğan hakaretlerine yorum: 'Şükürler olsun değiştik'

Kılıçdaroğlu'ndan soğan hakaretlerine yorum: 'Şükürler olsun değiştik'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu soğanla ilgili önemli bir yorumda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Allah'ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik." ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın ve iktidara yakın bir kesimin kendisine yönelttiği hakarete varan soğan çıkışlarına değinerek dikkat çeken bir yorumda bulundu.

"MAKARNACI KÖMÜRCÜ DİYE ALAY EDİLİRDİ FAKİR FUKARAYLA"

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Allah’ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu''nun Twitter paylaşımı şu şekilde:

"Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Ben neyin huzurundayım biliyor musunuz? Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Makarnacı, kömürcü diye alay edilirdi fakirle fukarayla. Çok şükür onları aramızdan uzaklaştırmayı başardık.

Çok zor oldu ama başardık, vallahi de billahi de. Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar. Soğan, peynir, yağ onlar için komik şeyler. Allah’ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar