Kılıçdaroğlu Maltepe'den duyurdu: 'Cumhurbaşkanlığımı istemeyen 2 kesim var'

Kılıçdaroğlu Maltepe'den duyurdu: 'Cumhurbaşkanlığımı istemeyen 2 kesim var'
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'deki büyük İstanbul mitinginde konuşarak kendisinin cumhurbaşkanlığını istemeyen iki kesim olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu ayrıca 2 yıl içinde Suriyeli ve Afganların da ülkelerine gönderileceğini duyurdu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Maltepe’de düzenlenen “Büyük Millet Buluşması" mitinginde konuştuç

Orhangazi Şehir Parkı''ndaki mitingde kürsüye Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Değişime hazır mısınız? Türkiye''ye demokrasiyi getirmeye hazır mısınız? Bu ülkede hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye''yi inşa etmeye hazır mısınız?

Bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Hiçbir yoksul elektriği suyu doğal gazı kesilmeyecek. Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız.

"TÜRKİYE''Yİ KAMPLAŞMAKTAN ÇIKARACAĞIZ"

85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Hakkıyla hukukuyla ve adalet içinde hizmet etmeye söz veriyorum.

Huzura kavuşturmamız lazım. Çok kamplaştırdılar. İnsanların inançlarını sorgular hale getirdiler. Türkiye''yi buradan çekip çıkaracağız. Yaklaşık 800 bini aşkın genç İstanbul''da ilk kez oy kullanacak. Sizler otokratik yönetimi demokrasiyle değiştireceksiniz. Bu onur size yeter.

"KHK''LILARA BAHAR GELECEK"

Bu ülkeye baharı, huzur getireceğim. Herkesi kucaklayacağız. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. KHK''lılara bahar gelecek. Biz beraber ve birlikte Türkiye''yi aydınlığa çıkaracağız.

En büyük gücümüz sizsiniz. Kendinize güvenin.

"ÇANKAYA''DA OTURACAĞIZ"

Benim Saray merakım yok. 6 liderin de yok. Ben sizler gibi yaşıyorum. Onur duyuyorum. Saray''a gitmeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı''na oturduğumuzda yerimiz Çankaya olacak.

"2 YIL İÇİNDE SURİYELİ VE AFGANLARI GÖNDERECEĞİZ"

Bir şey daha, söz verdim, en geç 2 yıl içinde tüm Suriyeli kardeşlerimizi Afgan kardeşlerimizi ülkelerine yolcu edeceğiz.

"CUMHURBAŞKANLIĞIMI İSTEMEYEN 2 KESİM VAR"

Benim cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var. Birincisi beşli çeteler. Beşli çetelerin yurt dışına kaçırdıkları paraları biliyorum. Londra''da paraları nerelere yatırdıklarını biliyorum. O paraları getireceğim ve bu millete getireceğim. 418 milyar doları götürdüler. Kuruşu kuruşuna getireceğim ve size vereceğim.

Kul hakkı yemem ve kul hakkı yedirmem. Ben onların neler yediğini biliyorum. Kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim.

Beni sevmeyen ikinci grup ise; uyuşturucu baronları. Onların kökünü kazıyacağım. Onlar neredeyse onları kucaklayacaklar. Her şey çok güzel olacak.

"YUH ÇEKMEYİN, OY KULLANIN"

Yuh çekmeyin, sandığa gidip oy kullanın ben sizden onu bekliyorum.

Ama sandığa giderken bir arkadaşını beraber götürün. Özellikle AK Parti veya MHP''ye oy veren kişiyi ikna edeceksiniz, sandığa götüreceksiniz. O zaman gerçek anlamda her birey görevini yapmış olacak."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar