Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin mermi tehdidine yanıt: 'İlk turda tarihin çöplüğüne...'

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin mermi tehdidine yanıt: 'İlk turda tarihin çöplüğüne...'
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı için "Alsalar alsalar vücutlarına mermi alırlar." ifadeleriyle adeta tehdit savuran MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor" diyerek "Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç" ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin miting meydanında adeta tehdit dolu ifadelerine yanıt verdi.

Bahçeli, bugünkü açıklamasında Millet İttifakı''na "Alsalar alsalar vücutlarına mermi alırlar" şeklinde ifade kullanan Bahçeli''ye, Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi:

"Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!"

NE OLMUŞTU?

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün Yalova''daki açıklamasında "Kılıçdaroğlu''nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin''i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alır." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar