Kerem Demirbay'ın başkaldırışı: Tansu Sarı yazdı...

Kerem Demirbay'ın başkaldırışı: Tansu Sarı yazdı...
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Galatasaray sahasında Ümraniyespor ile karşılaştı. Galatasaray, Ümraniyespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Tansu Sarı karşılaşmayı değerlendirdi.

KEREM DEMİRBAY'IN BAŞKALDIRIŞI

Galatasaray RAMS PARK'ta alt ligden Ümraniyespor'u konuk etti.

Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, Sacha Boey, Jose Angelino, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Cedric Bakambu ve Mauro Icardi yoktu..

Uzun süredir kadroda yer alamayan Davinson Sanchez'in yanı sıra Wilfried Zaha, Tanguy Ndombele ve Kaan Ayhan yedekler arasındaydı...

Pendik maçından bu yana sol bek olarak görmeye alıştığımız ve asıl yeri hücum bölgesi olan Barış Alper Yılmaz bugün sağ bek olarak görev yaparken, Kazımcan Karataş sol bek olarak oynuyordu..

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay ve Tete Martins'in vuruşlarını Ümraniyespor kalecisi Abdulsamed Damlu kurtarırken; sarı-kırmızılıların çakma sağ bek'i Barış Alper Yılmaz, santrfor oynadığı günleri hatırlayarak golü attı ancak adresi farklıydı..


Ümraniyespor'un Faslı santrforu Ayman Bouali'nin Abdülkerim Bardakçı'dan sıyrılıp sağ taraftan içeri çevirdiği topa ayak koyan Barış Alper Yılmaz, ters bir vuruşla kalecisi Günay Güvenç'i avlayınca Galatasaray üstün oynadığı maçta RAMS PARK'ta 1-0 geriye düştü..


Ancak Barış Alper Yılmaz pes etmeyecekti... Bu kez 32'de Kerem Demirbay'ın sol taraftan ortasına enfes bir kafa çaktı.. Kaleci Abdulsamed Damlu'nun sağından Ümraniyespor filelerine giden meşin yuvarlak ASLAN'a 1-1'lik eşitliği getirirken; Barış Alper Yılmaz da doğru adresi buluyor, RAMS PARK'ı ayağa kaldırıyordu..

42'de Galatasaray öne geçti... Ümraniyespor savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topta Kerem Demirbay sol taraftan ceza sahasına girdi, rakibi Mustafa Eser'i çalımladıktan sonra yerden bıraktığı topa uzak direk dibinde ayak koyan Tete Martins RAMS PARK'ta takımını soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle gönderdi..

İkinci yarıda Ümraniyespor'da Ayman Bouali'nin vuruşunu kaleci Günay Güvenç kurtarırken; Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun vuruşu üst direği salladı..

Tete Martins ve Kerem Demirbay'ın vuruşlarını Ümraniyespor kalecisi Abdulsamed Damlu kurtarırken, Galatasaray'ın 3'üncü golü "GELİYORUM" dedi ve geldi..

Kerem Demirbay'ın hafif sol çaprazdan ortasına arka direk yakınlarında kafayı çakan Abdülkerim Bardakçı, kaleci Abdulsamed Damlu'yu avlayınca ASLAN bir anda 3-1'lik üstünlüğü yakaladı..

Ümraniyespor'da Emre Demir'in vuruşunu kaleci Günay Güvenç kurtarırken, rakibi Halil Dervişoğlu'na sert bir müdahalede bulunan Sıraçhan Nas kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı..

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk Trabzonspor maçını düşünerek maça damga vuran Kerem Demirbay ile stoperler Abdülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson'u kenara alırken, Davinson Sanchez, Wilfried Zaha ve Tanguy Ndombele oyuna girdi...

Oyuna giren Tanguy Ndombele'nin vuruşunu Ümraniyespor kalecisi Abdulsamed Damlu kurtarırken, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu yerlerini Ali Turap Bülbül ve Hamza Akman'a bıraktılar..

Wilfried Zaha, Tanguy Ndombele ve Eyüp Aydın'ın vuruşlarını kaleci Abdulsamed Damlu kurtarırken; Hamza Akman ceza sahası içinde Muhammed Mert tarafından indirilince hakem Burak Pakkan penaltı noktasını gösterdi; Halil Dervişoğlu gole çevirince ASLAN maçı 4-1 kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan tur atlayarak deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçını beklemeye başladı...

Galatasaray için Ümraniyespor çerez niteliğindeydi..

Kendi kalesine ve rakip filelere 2 gol gönderen Barış Alper Yılmaz ile 3 golün asistini yapan Kerem Demirbay maçın yıldızı olurken; Ümraniyespor kalecisi Abdulsamed Damlu kurtardığı toplara rağmen Tete Martins ve Abdülkerim Bardakçı'dan o golleri yememeliydi...

Bakalım pazar günü Akyazı'da neler yaşanacak?

Galatasaray'a Trabzonspor deplasmanında başarılar diliyorum

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar