Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Murat Kurum'u öve öve bitiremedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Murat Kurum'u öve öve bitiremedi
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Murat Kurum, Galatasaray Kulübü'ne bir ziyarette bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kurum'un adaylığı için "İstanbul için bir şanstır" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim Galatasaray Spor Kulübü’ne bir ziyarette bulundu. İBB Adayı Kurum’u Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile beraberindeki bir heyet karşıladı. Herkesle el sıkışan Murat Kurum, kulübün yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Ziyaret esnasında Başkan Özbek tarafından Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel tasarlanan bir forma hediye edildi. Ziyaretten sonra ise Murat Kurum ve Dursun Özbek bir basın açıklamasında bulundu.

aw121928-01.jpg

"ŞAHSİ KANAATİM SAYIN BAKAN’IN İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS OLDUĞUDUR"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Sayın Bakan’ın bu seçimlerle ilgili Galatasaray’a yapacağı projeler ile ilgili çok doyurucu bilgiler aktardı. Sayın Bakan ile Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 yıl öncesine kadar gidiyor. Özellikle kendisinin 6 Şubat’taki deprem felaketinde çok yakın bir iş birliğimiz oldu. Galatasaray olarak depremin birinci gününden itibaren Bakanımız ile birlikte oradaydık. Galatasaray’ın yapması gerekenleri kendisi ile her gün istişare ettik. Bu manada orada verdiğimiz hizmetin öncülüğünü de kendisi yapmış oldu. Büyük bir konteyner kent yaptık. Şuan orada yaşam devam ediyor. Bölgeden verilen göç sebebiyle kendisi bana kalıcı konutun önemli olduğunu söyledi. Biz de Galatasaray olarak 300 tane kalıcı konutun yapımını üstlenebileceğimizi söyledik. Bununla ilgili de bir protokol yaptık. Özellikle kalıcı konutlarla ilgili projeler devam ediyor. Bundan sonraki faaliyetlerimizde depremin yaralarını sarmak, oradaki vatandaşlarımıza gereken ilgiyi ve desteği göstermek için Galatasaray her zaman hazır. Bugüne kadar Sayın Bakanımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sayın Bakanımızın İstanbul’a bakış açısını ben çok iyi biliyorum. Şahsi kanaatim Sayın Bakan’ın İstanbul için bir şans olduğudur. Özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim. Bu konu ile alakalı olarak 31 Mart seçimlerinin Türkiye için, İstanbul için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Bakanıma da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

aw121928-02.jpg

aw121928-03.jpg

aw121928-05.jpg

aw121928-06.jpg

aw121928-07.jpg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar