Çağdaş Atan'dan tarihe geçecek centilmenlik: Kayseri'den ayrılıp Başakşehir'e gittiği için yüzüne 'sahte euro' saçılmıştı:

Çağdaş Atan'dan tarihe geçecek centilmenlik: Kayseri'den ayrılıp Başakşehir'e gittiği için yüzüne 'sahte euro' saçılmıştı:
Kayseri taraftarları, Kayserispor-Başakşehir FK maçı öncesi eski teknik direktörleri Çağdaş Atan'ın fotoğraflarının olduğu sahte euroları tribünlerden atarak genç teknik adama tepki gösterdi. Maç sonu Atan'dan açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasının kapanış maçında Kayserispor, Başakşehir FK ile sahasında 0-0 berabere kaldı.

Ligin ilk 4 haftasında Kayserispor’un teknik direktörü olan ve sonrasında Sarı-kırmızlı takımdan ayrılan Başakşehir FK ile sözleşme imzalayan Çağdaş Atan, yeni takımıyla ilk kez Kayseri’ye geldi. Sarı-kırmızılı takım taraftarları ise mücadele öncesi Atan aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Kayserispor taraftarı, ’Kayseri’yi satanı biz de satarız’ ve ’Çağdaş Atan’a pembe tezkere’ sloganları attı. Kayserisporlu taraftarlar, sol üst köşesinde 1 milyon 440 bin Euro yazan, üzerinde ise Çağdaş Atan’ın fotoğrafının bulunduğu 500’er Euro’luk sahte banknotları tribünlerden sahaya attı. Çağdaş Atan, seronomi öncesi stadyuma ilk çıktığı anda ise tribünler tarafından ıslıklandı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan yapılan Çağdaş Atan, taraftarlara kızmadığını belirterek, hepsine hakkının helal olduğunu ekleyip şunları söyledi:

"Olayların nasıl geliştiğini, neler olduğunu hepiniz benden çok daha iyi biliyorsunuz. Anlatılan, iftiraya varan çok şey var ama maalesef biz pozisyonumuz gereği susmak zorundayız. Eğer ben sezon sonunda bana verilen sözler tutulmadığında görevi bırakıp ayrılsaydım bir kahraman olarak ölecektim. Ama ben kalıp oyuncularıma hep bunu söylemiştim, kalıp o takımla bile bir şeyler yapabileceğinizi gösterip öyle bırakmak istedim. 4 hafta namağlup çok iyi bir takımı inşa ederek ekibimle beraber buradan ayrıldık. Bir filmde güzel bir söz var, 'Ya kahraman olarak ölürsünüz ya da bir hain olduğunuzu görene kadar yaşarsınız.' Biz maalesef burada bir hain gösteriliyoruz şu an. Bu da en kolayı. Bizi acıtanlar neler, buradaki içimizde olan taraftar gruplarının bazı şeylere göz göre göre inanması, inandırılması. O beni çok üzen bir durum. Onun dışında Kayserispor taraftarına benim hakkım helaldir.

'BENİM KAYSERİSPOR TARAFTARINA HAKKIM HELALDİR'

Bu kulüple ilgili veya Kayserispor taraftarıyla ilgili kötü bir söz söylemem mümkün değil. Ama anlatılan hikayelere, atılan iftiralara kimse inanmasın. Ben her adımımla raporlayarak, söyleyerek bu kulüpte ilerledim. Daha önce bana gelen milli takım yardımcı antrenörlüğü teklifi, dolaylı yollardan bir büyük takımın teklifi, benim onlara dürüstçe söylediğim tekliflerdi. Ama onlar ben gittikten sonra anlayışla da karşılıyorum, burada sevilen bir hocayı kaybettiler. Transfer de açılmamış. Başarısız gibi gözükmemek için bir hain oluşturmaları gerekiyordu. Onu da beni yaparak seçtiler. Dediğim gibi benim Kayserispor taraftarına hakkım helaldir."

kayserispor-taraftarindan-cagdas-atana-sahte-euro-ile-tepki-8634-dhaphoto6.jpg

kayserispor-taraftarindan-cagdas-atana-sahte-euro-ile-tepki-8634-dhaphoto5.jpg

kayserispor-taraftarindan-cagdas-atana-sahte-euro-ile-tepki-8634-dhaphoto4.jpg

kayserispor-taraftarindan-cagdas-atana-sahte-euro-ile-tepki-8634-dhaphoto3.jpg

kayserispor-taraftarindan-cagdas-atana-sahte-euro-ile-tepki-8634-dhaphoto2.jpg

kayserispor-taraftarindan-cagdas-atana-sahte-euro-ile-tepki-8634-dhaphoto1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar