David Beckham eşcinselleri hayal kırıklığına uğrattı

David Beckham eşcinselleri hayal kırıklığına uğrattı
Eski efsane futbolcu ve Inter Miami'nin patronu David Beckham, LGBTQ bireyler tarafından kendisine yöneltilen Katar eleştirisine yanıt verdi.

Dünya futbolunun efsane isimlerinden David Beckham'ın belgeseli çıkıyor.

Karizmasıyla ve futboluyla bir döneme imzasını vurmuş oyuncunun belgeselini yakında Netflix'te yayınlanacak. olan belgeseli için

Beckham, konu hakkında The Telegraph'a özel bir röportaj verdi. Eşcinselliğin cezasının ölüm olduğu Katar ile iş anlaşması yaptığı için LGBTQ topluluğu tarafından eleştirilere maruz kalan Beckham'ın, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

İngiliz futbolcu, “Tabii ki bu konuya girerken bazı soruların olacağını biliyordum; eleştirilerin olacağını da biliyordum ama her zaman futbolun çok güçlü bir araç olduğuna inandım. Dünya Kupası başladıktan sonra sona ereceğini değil, her şeyin insanlara nasıl davranıldığı, insanların nasıl dışlanmadığı ve Dünya Kupası'nın nasıl bir deneyim olacağıyla ilgili olduğunu biliyordum" dedi.

Inter Miami'nin patronu Beckham, eşcinsel ve Trans dostu bir isim önemli bir ismi olarak görülüyordu. Topluluğu her zaman destekleyen ve bir müttefiki olarak görülen Beckham, eşcinsel yaşam tarzı dergilerinin kapağında yer alıyordu. Beckham'ın, eşcinselliğin cezasının ölüm olduğu Katar ile iş anlaşması yapması topluluk tarafından hayal kırıklığıyla karşılanmıştı.

Beckham, Katar'da kaldığı vakit içerisinde LGBTIQ konusunda sıkıntı yaşamadığını belirterek şunları söyledi:

"Orada bir ay geçirdim ve bir kişi bile yanıma gelip 'Aman Tanrım, bana böyle davranıldı; aman Tanrım, buraya girmeme izin verilmedi...' demedi. LGBTQ topluluğuyla, sahadaki insanlarla konuştum, bu yüzden kararımdan memnun kaldım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar