Kahramanmaraşlı depremzedeler, AKP'li adayı protesto etti: Madem uygunsuz alan vardı neden ruhsat verildi

Kahramanmaraşlı depremzedeler, AKP'li adayı protesto etti: Madem uygunsuz alan vardı neden ruhsat verildi
Kahramanmaraşlı depremzedeler, orta hasarlı apartmanlarının durumlarıyla alakalı sürecin sonuçlanmaması üzerine AKP’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Fırat Görgel’iyi protesto etti.

Kahramanmaraşlı depremzedelerin 6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan sorunlar üzerine kurduğu, “Kahramanmaraş Orta Hasarlı Bina Mağdurları Platformu” dün AKP’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Fırat Görgel’i protesto etti.

kahramanmaras.png

“MADEM UYGUNSUZ ALAN VARDI NEDEN RUHSAT VERİLDİ”

Platform üyesi olan depremzedeler, şehir merkezinden AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı önüne yürümeye çalıştı ancak polis ekipleri izin vermedi. Güvenlik ekipleri ile yapılan müzakere sonucu yürüyüşlerine izin verilen depremzedeler alkışlar ve ıslıklarla Fırat Görgel’i protesto etti. Yürüyüş esnasında İstiklal Marşı okuyan depremzedeler ellerinde, “Mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır,” “Madem uygunsuz alan vardı neden ruhsat verildi” yazılı pankartlar taşıdı.

AKP il binası önünde protestoyu sürdüren depremzedeler, belediyenin vermiş olduğu imar ruhsatı izinlerine büyük tepki göstererek, “Bu belediyeye hesabı sormak boynumuzun borcudur. Sesimizi duyan yok mu” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar