6 Şubat depremlerini 3 ay önce nokta atışıyla bilmişti! Ünlü Astrolog Zuhal Taşçı deprem için yeni tarih verdi

6 Şubat depremlerini 3 ay önce nokta atışıyla bilmişti!  Ünlü Astrolog Zuhal Taşçı deprem için yeni tarih verdi
Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremi 3 ay önce nokta atışıyla bilen ünlü Astrolog Zuhal Taşçı, yeni deprem için tarih verdi.

Astrolog Zuhal Taşçı, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkım yaratan depremi 3 ay önceden bilerek uyarmıştı.

Gazeteci Sercan Kahveci ile YouTube üzerinde bir yayın yapan Taşçı, 22 Kasım 2022 tarihli yayında “En yakın tarih 6 Şubat dolunayı ve 7 üzerinde deprem görebiliriz” diyerek Türkiye’yi uyarmıştı.

Taşçı’nın bu yayınının üzerinden 3 ay geçtikten sonra ise 50 binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği 2 büyük deprem meydana geldi.

Taşçı, yeni bir uyarı daha yaparak 2024 yılına ilişkin öngörülerini tek tek açıkladı.

Kahveci’nin “Ekim ayındaki tutulma herhangi bir deprem tetikler mi?” sorusuna şöyle yanıt verdi: Bu tutulma hafif dereceli depremler olarak yansıyacak diye düşünüyorum, bunlar da 5 ile 5,5 arasında olabilir. Bunun etkilerini geçtiğimiz aylarda da yaşadık.

popoio.jpg

Beklenen deprem için tarih veren Taşçı “11,12 Ocak 2 ile 10 Şubat arası bu tutulmanın etkilerini yaşayacağız. Bu tutulmada hayat kontrolümüz altında değil. Zaman zaman depremler yaşayacağız. Özellikle denize kıyısı olan şehirlerde deprem etkilerini görebiliriz.

Yanı sıra denizlerden gelecek tehlikeler olabilir, gemi kazaları meydana gelebilir. Anormal hava şartları yanında uçak kazaları da olabilir. Biz bu tutulmanın aynısını Türkiye’de 2004 yılında yaşamışız. Yine deprem, gemi kazalarını yaşamışız” diyerek uyardı.

Taşçı, “Yine bu tutulma sonrası sınır konuları yeniden gündeme gelebilir. Deniz üzerindeki askeri donanmalara ilişkin konular açılabilir. Askerlik ile ilgili konular da gündem olabilir” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar