Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan bomba 'Dilber' paylaşımı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan bomba 'Dilber' paylaşımı
Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan, 'İnci Taneleri' dizisindeki dans sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek bomba bir paylaşım yaptı.

Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan, sosyal medya üzerinden İnci Taneleri dizisindeki oyuncu Hazal Ergüçlü'nün pavyonda dans ettiği anlarla alakalı bir sahneyi Bolu'nun havadan görüntülerinin yer aldığı bir videoyla birleştirip paylaştı.

dilber-ankarayi-karistirdi-wxoe.jpg

"BABAMDAN KALAN TARLAYI SATTIM, SANA BOLU'DAN EV ALDIM."

Tanju Özcan, sahnede dans eden 'Dilber' karakterini kastederek, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım. Türkiye'nin en güzel şehri Bolu'ya bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Özcan, sosyal medyada büyük tepkilere sebep olan bu paylaşımını hemen sildi.

tanjuozcan1jpg-pwfh1ngmdkeskfvnqsoj-g.jpg

"ŞEHRİN TANITIMI İÇİN KULANDIM"

Tepkiler üzerine uzunca bir açıklamada bulundu: 'Ben de siyaseten bunu fırsata çevirdim ve esprili bir şekilde şehrin tanıtımı için kullandım...'

tanju-ozcan.jpg

DİLBER SAHNESİ GÜNDEM OLMUŞTU

İnci Taneleri dizisi, ünlü bir oyuncu olan Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı sosyal medyada gündem olmuştu. Haftalardır merakla beklenen bu dizinin ilk bölümü geçtiğimiz Perşembe günü izleyicilerle buluştu. Dilber sahnesi, kısa sürede çok sayıda izlenen videolar arasına katıldı.

dilber-ankarayi-karistirdi-wxoe.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar