Kadıköy'de korna yüzünden kavga çıktı: 3 kişi yaralandı

Kadıköy'de korna yüzünden kavga çıktı: 3 kişi yaralandı
Kadıköy'de hafriyat kamyonu yoldan geçemeyince korna çalmaya başladı. Korna çaldığı için bir kişi kamyon şoförünü uyarınca bir anda kavga çıktı.

Kadıköy Caddebostan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, inşaat alanından çıkan hafriyat kamyonu sokağa park edilen araçlar yüzünden dönüş yapamayınca olaylar çıktı.

Kornaya basarak bekleyen hafriyat kamyonunun şoförü ve arkadaşı, kendilerini uyararak kornaya basmamalarını isteyen Mert K. ve iki arkadaşına saldırdı.

Kavga sonucunda 1'i bıçaklanarak olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Kadıköy Caddebostan Mahallesi'nde öğlen saatlerinde gerçekleşti. İnşaat alanından çıkan hafriyat kamyonları, sokağa park edilen araçlar yüzünden dönüş yapamayınca uzun süre korna çaldı. Bu durum, sokağa çıkan Mert K. ve yanındaki arkadaşlarının dikkatini çekti. Mert K. ve arkadaşları, kamyon şoförlerini korna çalmamaları konusunda uyarınca iki grup arasında sözlü tartışma başladı.

Kısa süre içinde sözlü tartışma kavgaya dönüştü, kamyon şoförleri Mert K. ve arkadaşlarına bıçak ve kemerle saldırdı. Olaya tanık olan çevredekiler müdahale etti ancak kavga büyüdü. Mert K. ve arkadaşları çeşitli yerlerinden yaralanırken, kamyon şoförleri olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırdı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Kavga anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar