Eşini yeni kaybeden kadın kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü

Eşini yeni kaybeden kadın kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü
Sakarya'da eşini yeni kaybeden kadın, kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü. O anlar kameralara yansıdı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yaşanan olay, kadınların karşılaştıkları tacizlere sessiz kalmamaları gerektiğinin cesur bir örneğini teşkil etti.

Yaklaşık iki ay önce eşi akciğer kanseri nedeniyle vefat eden Nuran Kul, kendisini sürekli rahatsız eden bir adamı, ilçenin göbeğindeki parkta halkın gözü önünde döverek, adeta adaletin bizzat kendisi oldu.

Nuran Hanım'ın eşi vefat ettikten sonra, belirsiz bir adamın sürekli telefonla tacizine uğradığı belirtildi. Tüm uyarılarına rağmen tacizlerine devam eden adam, Nuran Hanım tarafından parkta görüldüğünde, birikmiş öfkenin patlama anı yaşandı. Nuran Hanım, adama Osmanlı tokadı atarak dövmeye başladı ve bu anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

aw163500-03.jpg

Görüntülerde, Nuran Hanım'ın "Kocam daha yeni öldü, seni gebertirim, adam ol" gibi ifadeleri ve çevredekilerin araya girip kadını sakinleştirmeye çalıştıkları anlar yer alıyor. Olay sonrası konuşan Nuran Hanım, şahsın kendisini sürekli telefonla rahatsız ettiğini, ancak bu kez haddini aştığını ve bu nedenle Osmanlı tokadını yediğini dile getirdi.

Nuran Hanım, kendisinin Osmanlı kadını olduğunu ve bu nedenle Osmanlı tokadını tercih ettiğini belirtti. Bu olayın, tacize uğrayan diğer kadınlara cesaret vermesi ve onlara korkmamaları gerektiğini göstermesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Nuran Hanım'ın, eşinin ölümünün acısını unutmaya çalışırken bir yandan da torunlarına bakmakla meşgul olduğunu, bu zor zamanında tacize uğramasının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Olay, kadınların karşılaştıkları zorluklar karşısında sessiz kalmamaları ve gerektiğinde kendilerini savunmaları gerektiğinin altını çizen bir örnek teşkil etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar