İzmir’de taksiciyi acımasızca öldürmüştü! Katilin savunması hakimi küplere bindirdi

İzmir’de taksiciyi acımasızca öldürmüştü! Katilin savunması hakimi küplere bindirdi
İzmir’de üşümesin diye kendisini aracına alan taksici O.G.’yi sırtından vurarak öldüren 19 yaşındaki D.A. ilk kez hakim karşısına çıktı. Taksiciyi canice öldüren sanığın savunması hakimi çıldırttı.

İzmir’de kendisini taksiye alan taksi şoförünü öldüren D.A hakim karşısına çıktı. D.A savunmasında ''Amacım zarar vermek değildi. Madde etkisindeydim. Sıkıntılarım vardı'' dedi. Mahkeme başkanı ise ''Sen o sıkıntıların cezasını başkalarından mı çıkardın?'' diye karşılık verdi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan taksici cinayetiyle ilgili olarak, zanlı D.A.'nın mahkemede verdiği savunma büyük infiale neden oldu.

Olay, 1 Şubat'ta Gaziemir'de meydana geldi. Maskeli bir şekilde taksici O.G.'nin aracına binen D.A., bir süre sonra tabancasını çıkararak O.G.'yi vurup ardından gasp etti. Taksici ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisin titiz çalışması sonucu zanlı D.A., kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

123124-snhs-cover.jpg

SANIK AVUKATI KAÇMA İHTİMALİ OLMADIĞI İÇİN TAHLİYE İSTEDİ

Mahkemede, zanlının savunması ve cinayet anına dair görüntülerin izlenmesinin ardından, suçun vahameti ve zanlının tutumu büyük tepki çekti. Zanlının avukatı, müvekkilinin ruh ve sinir hastalıkları nedeniyle tahliyesini talep etti ancak mağdur aile ve diğer tanıkların şikayetleriyle karşılaştı.

DURUŞMA ERTELENDİ

Duruşma sonunda mahkeme heyeti, zanlının cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığının raporlanması için bir süre daha beklemeye karar verdi. Bu arada, öldürülen taksici O.G.'nin ailesinin davaya asaleten katılmasına izin verildi ve duruşma ertelendi.

taksici-cinayeti-zanlisinin-ifadesi-ortaya-cikti-kendime-sikacaktim-taksiciye-siktim-8epc.webp

TAKSİCİLERDEN DAVA SONRASI AÇIKLAMA

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, davanın takipçisi olacaklarını ve en ağır cezanın verilmesini umut ettiklerini belirtti.

s-edc89787b2b6c9a8dc8e3d731fc5690435162463.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar