'Kuzenimin eşi' dedi, kocası çıktı! Müge Anlı'ya polis baskını

'Kuzenimin eşi' dedi, kocası çıktı!  Müge Anlı'ya polis baskını
ATV’de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar tüm Türkiye’yi hayrete düşürdü. Programın son bölümünde Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü programa gelerek stüdyoya müdahalede bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına, Almanya'dan gelen Hüseyin Bey'in kayıp eşi ve kızını bulmak için başvurduğu sırada ortaya çıkan çarpıcı iddialar, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Hüseyin Bey'in kayıp eşi olarak tanıttığı kadın olan Erva, canlı yayında çocuğunun aslında Hüseyin'in kuzeniyle evli olduğunu iddia etti. Erva'nın kendisini Esin olarak tanıtarak kimliğinde sahtecilik yapıldığını söylemesi, olayın daha da karmaşık bir hal almasına neden oldu.

whatsapp-image-2024-02-17-at-08-0mgh.webp

CANLI YAYINA POLİS MÜDAHALESİ

Müge Anlı'nın programında sergilenen düğün ve nişan fotoğraflarının montaj olduğunu iddia eden Erva, kendisinin evli olmadığını ve çocuğu olmadığını savundu. Polis ekipleri, gerçeklerin aydınlatılması ve Erva'nın kimliğinin tespit edilmesi için stüdyoya gelerek olaya müdahale etti.

whatsapp-image-2024-02-17-at-08-ai31.webp

Emniyet güçleri, Erva'yı stüdyodan alarak parmak izi testine sokacak ve gerçek kimliğini tespit etmek için gerekli incelemeleri yapacak. Bu gelişmeler, izleyiciler arasında büyük merak uyandırdı ve olayın detaylarının ortaya çıkması bekleniyor. Müge Anlı ise yaşananları Aile Bakanlığı'na ihbar ederek sosyal inceleme için ekip gönderilmesini talep etti.

whatsapp-image-2024-02-17-at-08-kzmh.webp

whatsapp-image-2024-02-17-at-08-osqx.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar