Astrolog Dinçer Güner 'Müjdem var' diyerek duyurdu! 12 Mart'a kadar sürecek

Astrolog Dinçer Güner 'Müjdem var' diyerek duyurdu! 12 Mart'a kadar sürecek
Ünlü astrolog Dinçer Güner takipçilerine sevindirici haberler verdiğini belirterek, "Müjdem var" dedi. Güner, 12 Mart'a kadar sürecek ve özellikle Kova, Terazi ve Aslan burçlarını olumlu etkileyecek bir gelişmeyi kişisel hesabından duyurdu.

Günlük burç yorumlarında dikkat çeken bir tespitte bulunan ünlü astrolog Dinçer Güner, "Zekaya aşık olma zamanı, bulabilirsen tabii" başlıklı önerisiyle, Venüs'ün Kova burcuna geçişinin 12 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı.

"Hemen iyi haberi verelim" diyen Güner, "Kova, Terazi ve Aslan burçları ile yükselen burcu bu olanlar için aşktan ve paradan yana yüzlerinin güleceği bir dönem başlıyor diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

MADDİ DURUMU ETKİLEYECEK

Güner, Venüs'ün Kova burcuna geçişinin sadece belirli burçları değil, tüm ilişkileri ve maddi durumu etkileyeceğini belirterek, "Bu dönem bizi mutlu edecek konuların başında dostlarımız ve arkadaşlarımız olacak" dedi ve sosyal ilişkilerin önemine vurgu yaptı.

kova-1.webp

AŞK KONULARINDA DİKKAT ZAMANI

Aşk konusunda da dikkat çeken noktalara değinen ünlü astrolog Dinçer Güner, "Bu dönem aşk konusunda daha mantıklı, objektif ve sağduyulu yaklaşacağımız bir zaman. Ama diğer yandan kova burcunun getirdiği özgürlük duygusu ile ilişkilerimizde daha fazla özgürleşmek isteyebiliriz" şeklinde konuştu.

terazi.webp

Güner'in uyarıları arasında, ilişkilerde mesafenin önemi, finansal konularda risk alma eğilimi ve beklenmedik sürprizlerin yaşanabileceği vurgusu da yer aldı.

trtr.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar