Gazeteci Bahar Feyzan canlı yayında açıkladı: CHP ilçe kongrelerinde kavga eden iki isim kim

Gazeteci Bahar Feyzan canlı yayında açıkladı: CHP ilçe kongrelerinde kavga eden iki isim kim
tv100'ün Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Gazeteci Bahar Feyzan, CHP’nin parti içi kulislerine dair bilgiler paylaştı. Kılıçdaroğlu’na yakın bir isimden duyduklarını aktaran Feyzan, CHP ilçe kongrelerinin sanıldığı gibi Ekrem İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında geçmediğini belirtti. Feyzan, kongrelerde sürekli kavga eden iki CHP'linin kim olduğunu da açıkladı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Tv100’de yayınlanan ‘Kübra Par’la Farklı Açılar’ programına Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Gazeteci Bahar Feyzan, Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş konuk oldu.

CHP’nin parti içi kulislerini aktaran Bahar Feyzan, ilçe kongrelerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kadıköy ve Kartal’da değişimcilerin kazanamadığını belirten Feyzan, “Sarıyer’de değişimciler aldı deniyor. Kartal’da Gökhan Yüksel var Kılıçdaroğlu’na yakın bir isim ‘Herkes sanıyor ki ilçe kongreleri Kılıçdaroğlu’yla İmamoğlu arasında geçiyor. Halbuki öyle bir şey yok, bu kongreler Erdoğan Toprak ve Canan Kaftancıoğlu arasındaki kavgayla geçiyor. Şu anda Erdoğan Toprak daha fazla hakim gözüküyor, Kaftancıoğlu da onun arkasından geliyor’ dedi” şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU KURULTAY'DA DEĞİŞİM TARTIŞMALARINI BİTİRECEK"

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in adaylığı hakkında da konuşan Feyzan, “Özgür Bey’in adaylığını sordum, ‘Olabilir ama 1200 delege varsa Kemal Bey çok rahat 1000 oyla Kurultay’ı alır’ dedi, ‘Özgür Özel adaylık için İstanbul’dan, Manisa’dan, Şırnak’tan, Ordu’dan, Çorum’dan, Hakkari’den, Ağrı’dan imza alamaz’ dedi. Kılıçdaroğlu ve ekibi bu Kurultay’da değişim tartışmasını bitirmeyi hedefliyor ama İstanbul veya Ankara’dan biri kaybedilirse olağanüstü kurultay olacağının farkındalar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar