İYİ Parti'nin ayrı aday çıkarmasından rahatsız oldu: Enver Aysever'den Meral Akşener'e ağır hakaretler

İYİ Parti'nin ayrı aday çıkarmasından rahatsız oldu: Enver Aysever'den Meral Akşener'e ağır hakaretler
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'her yerde aday çıkaracağız' çıkışına CHP’li gazeteci Enver Aysever’den tepki geldi. Aysever, Akşener ve partisinin yüzde 1 bile oy alamayarak tarihe karışacağını belirterek, "Kepazeliğin son noktası. Meral Akşener kafayı iyice tırlatmış vaziyette görünüyor." dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

14-28 Mayıs seçimleri sonrası altılı masada bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’ye rest çekerek, yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini açıkladı. İttifak yapmayacaklarını belirten Akşener, üçüncü yol ittifakı için de Muharrem İnce ile Ankara'da bir araya geldi. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da kendi adayları ile gireceğini ifade eden Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. Ankara dahil. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Belki bizimki seçilecek. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" şeklinde konuşmuştu.

İzmir'de de CHP ile ortak aday çıkartmayacağını açık açık ilan eden Akşener, İYİ Parti adayı olarak ise Ümit Özlale'nin ismini verdi.

Akşener’in açıklamalarının ardından CHP’ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Enver Aysever’den skandal sözler geldi.

"KAFAYI TIRLATMIŞ, KEPAZE"

Akşener’in ‘kendi adaylarımızı çıkaracağız’ açıklamasının ‘kepazeliğin son noktası’ diye yorumlayan Aysever, “Meral Akşener kafayı iyice tırlatmış vaziyette görünüyor. İzmir'de adayımız Ümit Özlale her yerde aday çıkaracağız diyor” diye konuştu.

Bugün aldığı en iyi haberin bu olduğunu söyleyen Aysever, şunları söyledi: “İki sebepten dolayı. Bir, Cumhur İttifakı’na hizmet edecekleri ortaya çıkmış olduğu için. Böylece Cumhur İttifakı’nın doğal üyesi olan Meral Akşener ve şurekası yüzde 1 civarında bile oy almayarak, tarihe sürüklecenek ve kaybolup gidecek. Bu vesileyle Meral Akşener’e iyilik yaptığı için, yanında durduğu için her türlü küfüre maruz kaldığı için Kemal Kılıçdaroğlu’da diyecek ki; Ya ben ne halt ettim.”

"AKŞENER SOLCU KATİLLERİNİN İÇİNDEN GELİYOR"

Meral Akşener'in geçmişte ülkücü harekatta olmasına dair de konuşan Aysever, "Bu hanımefendinin geçmişte 'asena' olduğu, ülkücü hareketin bütün sorumluluklarını taşıdığı, faşist harekete çok yakın olduğu solcu katillerinin de içinden geldiğini bilmeyen yoktur. Akşener kimden intikam alıyorsa her yerden aday çıkaracağız diyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar