İYİ Partili Vedat Bayram'dan Meral Akşener'e açık çağrı: Ocağımızı dağıttın istifa et!

İYİ Partili Vedat Bayram'dan Meral Akşener'e açık çağrı: Ocağımızı dağıttın istifa et!
İYİ Parti Kurucu Kurulu üyesi ve 25. Dönem Milletvekili Vedat Bayram, Genel Başkan Meral Akşener’i istifaya çağırdı. Akşener’e yönelik sert eleştirilerde bulunan Bayram, “Türk siyasi tarihine sürülmüş kara bir leke, Türk milliyetçilerinin sırtına saplanmış paslı bir hançersin” ifadelerini kullandı

Seçimlere ‘hür ve müstakil’ siyaset iddiasıyla giren ve büyük hüsrana uğrayan İYİ Parti’de sular durulmuyor. Artarda istifaların ve parti içi krizlerin yaşandığı partide Genel Başkan Meral Akşener’e istifa çağrıları yükselirken, seçin başarısızlığına tepkiler de çığ gibi büyüyor.

Seçimlerden sonra olağanüstü kongre kararı alan partide, eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Parti için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini belirten Kavuncu’nun istifası sonrası bir istifa da İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak’tan geldi.

Akburak istifasını duyururken, “Büyük bir onurla yapmış olduğum Yerel Yönetimler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Büyük Kongremizin, Türkiye’nin umudunun İYİ Parti olduğunun tescillendiği bir kongre olacağının bilinmesini istiyorum. Her daim Liderimizin yanındayım ! Sevgi ve Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

AKŞENER'E İSTİFA ET ÇAĞRISI

Seçim hezimetini henüz üzerinden atamayan İYİ Parti’de Genel Başkan Akşener’e bir tepki de İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve 25. Dönem Niğde Milletvekili Vedat Bayram’dan geldi.

Bayram X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Akşener’i işaret ederek “Sen var ya sen!.. Türk siyasi tarihine sürülmüş kara bir leke, Türk milliyetçilerinin sırtına saplanmış paslı bir hançersin. Ocağımızı dağıttın!.. Milletin umuduyum diye çıktın, her şeyi berbat ettin. İstifa et, kongreye gidelim” ifadelerini kullandı.

5180b324-84c5-495e-a249-9fe414eefca1.jpeg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar