İYİ Parti'den 14 Mayıs için Muharrem İnce'ye açık çağrı

İYİ Parti'den 14 Mayıs için Muharrem İnce'ye açık çağrı
İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için "Değerli bir devlet adamıdır. Mutlaka ilk turda Millet ittifakına destek vermesi için davet edilmelidir." ifadelerini kullandı.

Türkiye 14 Mayıs''ta sandık başına gitmeye hazırlanırken, siyasi partilerin seçimlere yönelik hamleleri de hız kazanmış durumda. Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nu ilan etmesinin ardından, bir kritik açıklama da İYİ Parti cephesinden geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nde İYİ Parti Grup Başkanvekili görevini yürüten İbrahim Özkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Muharrem İnce değerli bir devlet adamıdır. Mutlaka ilk turda Millet ittifakına destek vermesi için davet edilmelidir." ifadelerini kullandı.




Özkan''ın açıklamalarından saatler sonra ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk ekranlarında katıldığı canlı yayında İnce için “Muharrem İnce’ye saygım sonsuz. Bunu da söyleyim.” şeklinde konuştu. 

"İÇİNDEN ÇIKTIĞIM PARTİ İLE NEDEN GÖRÜŞMEYEYİM?"

Altılı masanın Kılıçdaroğlu''nun adaylığını açıklamasının ardından açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşebileceğini belirterek, "İçinden çıktığım partiyle neden görüşmeyeyim?" dedi.

Gazeteci ve yazar Uğur Dündar, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce''nin Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşebileceğini aktardı.

Uğur Dündar, Habertürk''te katıldığı programda Muharrem İnce ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Dündar, "Muharrem Bey ''Ben Türkiye''yi yönetmeye talip olmuş bir insanım. İçinden çıktığım partiyle niçin görüşmeyeyim'' diyor" dedi.

Dündar, şunları söyledi:

"Ben kendisiyle konuştum. Aranmış değil. Okudum, sayın Altan Öymen ile Hikmet Çetin görüşecekmiş sayın İnce ile. Kendisini aradım, ''Böyle bir görüşme oldu mu?'' dedim. ''Hayır, olmadı. Olursa tabii ki görüşürüm, niçin görüşmeyeyim ki?'' dedi. ''Görüşmeye sıcak bakarım'' dedi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar