Meral Akşener 8 Mart'ta binlerce kadınla birlikte Anıtkabir'e çıkacak

Meral Akşener 8 Mart'ta binlerce kadınla birlikte Anıtkabir'e çıkacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla binlerce kadınla birlikte Anıtakabir’e çıkacak.

2 Mart''ta yapılan toplantıda ortaya çıkan aday belirleme krizinden bu yana, günlerdir Türkiye''nin en çok konuşulan ismi olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle maiyetindeki parti çalışanları ve binlerce kadınla beraber Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk''ün kabrini ziyaret edecek ve Anıtkabir Özel Defteri''ni imzalayacak. 

AKŞENER BU AKŞAM BİLİNMEYENLERİ ANLATACAK

Yaklaşık 4 günlük kriz sürecinin uzlaşı ile son bulmasının ardından Akşener, bu akşam saat 21.00''de Habertürk''te yayınlanan ve Fatih Altaylı''nın sunduğu Teke Tek programına konuk olacak. Programın ana gündem maddesi altılı masa toplantılarında konuşulanlar ve aday belirleme sürecinde yaşanan kriz ortamı olacak. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akşener, "7 Mart Salı (bugün) 21:00’de Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayacağım.Son gelişmelere ve gündeme dair konu başlıklarını konuşacağız."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar