Erdoğan: Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok

Erdoğan: Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ordu'daki mitinginde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ordu'nun pek çok ilçesine doğalgazın kendi dönemlerinde verildiğini de aktaran Erdoğan "Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Altınordu ilçesinde düzenlenen mitingde, yerel seçimlere ilişkin konuştu.

Merkezi yönetim bütçesinin hazırlanmasında toplumun tüm kesimlerinin satın alma güçlerinin göz önünde bulundurulduğunu belirten Erdoğan, ortaya çıkan dengesizlikleri telafi etme çabalarının sürdüğünü belirtti.

Erdoğan, seçimlerde ortaya çıkan bazı partilerin ülke ve şehirlere katkıda bulunmayı bile düşünmediklerini ifade ederek, "Ülkemizin her gündemi bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz. Sadece partimizle, ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Biri 'Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim' diyor. Bizim onlarla işimiz yok" diye konuştu.

Ordu'nun sahil yolunun çökmesi ve denizle birleşmesi olayına da değinen Erdoğan, bu gibi durumların önüne geçmek için belediyelerin aynı partide olması gerektiğini savundu.

Sahil yolunun projenin gerçekleştirilmesiyle ilgili başarılı bir örnek olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Biz seçimi kazanınca şunu söyleyeceksiniz. Hükümet AK Parti'de, Cumhurbaşkanı öyle. Belediyede de AK Partili belediyeler olduğunda Ordu'nun kılına zarar gelmez. Samsun ile Hopa'yı birbirine bağlayan sahil yolunu kim yaptı?" ifadelerini kullandı.

DİKKAT ÇEKEN DOĞAL GAZ AÇIKLAMASI

Ordu'nun pek çok ilçesine doğalgazın kendi dönemlerinde verildiğini hatırlatan Erdoğan "Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok" dedi.

Erdoğan, hayat pahalılığı sorununun çözülmesi halinde diğer alanlarda da hızlı düzelmelerin yaşanacağını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasını tamamlamasının ardından Ordu'da AKP'nin gösterdiği belediye başkan adayları tanıtıldı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar