Eski İYİ Partili Durmuş Yılmaz kendisi gibi İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'i yerden yere vurdu

Eski İYİ Partili Durmuş Yılmaz kendisi gibi İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'i yerden yere vurdu
İYİ Parti’den ayrılan Durmuş Yılmaz, bir televizyon programında 14 Mayıs seçimlerinde sandığa gitmediğini ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğini belirten Adnan Beker’e karşı sert ifadeler kullandı.

İYİ Parti’den ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker, bir televizyon programına katılarak 28 Mayıs seçimlerinde CHP’nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu yerine Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini belirtmişti.

Altı farklı siyasi partinin birleşerek oluşturduğu ittifakla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Beker, “Yarım saat boyunca itiraz ettim, o masada yer almayalım dedim. Eğer o masada yer almasaydık, milletvekili sayımız 90 olacaktı” şeklinde konuşmuştu.

iyi-parti-den-istifa-eden-adnan-beker-den-skandal-aciklama-tayyip-bey-e-oy-verdim.jpg

“BAŞKA SEÇENEK YOKTU”

Adnan Beker’e “Seçimlerde hangi adaya oy verdiniz?” diye sorulduğunda, “Kemal Bey’e destek vermedim. Oyumu da talep etmedim. 14 Mayıs’ta sandığa gitmedim, 28 Mayıs’ta ise Tayyip Bey’i destekledim. Başka bir seçenek yoktu ki” şeklinde yanıt vermişti.

"Beker'in şaşırtıcı açıklamasının ardından siyasi arenada büyük yankı uyandı. Bu tepkilerin ortasında geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den ayrılan Durmuş Yılmaz da dikkat çeken bir eleştiri getirdi.

Beker'in itirafının ardından konuyla ilgili olarak Yılmaz tarafından yapılan bir paylaşımda, sert ifadelerle eleştirilerde bulunuldu. İYİ Parti'nin kuruluşuna vurgu yapan Yılmaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İçi boşaltılan değerleri canlandırmak, tek adam rejimine dönüşen Sultanlık sistemini yenip parlamenter sistemi geri getirmek amacıyla kurduğumuz partinin milletvekili, meğer Erdoğan’a oy vermiş!"

durmus-yilmaz.jpg

durmus-yilmaz.jpg

durmuus-yilmaz.jpg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar