İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Koca: Adıyaman OSB yönetimi kulak ver!

İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Koca: Adıyaman OSB yönetimi kulak ver!
Adıyaman'da vatandaşın sorunlarını gündeme getirmeye devam eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı, bu kez de Adıyaman OSB yönetimine seslendi.

GÜNBOYU / HAYRETTİN ÖZDERMİR

Son dönemde yerel yönetime yaptığı muhalefet ile öne çıkan İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe yönetimi, OSB''de yaşananlara ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı M.Murat Koca şunları söyledi:

OSB den yayılan kötü ve sağlığa zararlı koku sadece Gülbeyaz sitesinde oturan vatandaşlarımızı değil, aynı zamanda Altınşehir ve hemen yanı başında Karapınar mahallesinde ikamet eden binlerce vatandaşımızı da etkiliyor. Konu sadece bir kaç sitenin sorunu değil binlerce vatandaşımızın sorunudur.

Bugüne kadar yetkili mercilere başvurmalarına rağmen site sakinleri, sorunlarının çözüme ulaştırılmadığını ,sadece sözde kaldığını belirttiler. Bizler buradan ilin en yetkili mercilerine sesleniyoruz. Sorunun bir an önce giderilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını, koku yayan firmaların tespit edilerek arıtma cihazlarının ve alt yapılarının buna göre dizayn edilmesini bir kez daha talep ediyoruz.
Bu işin takipçisi olacağımızı buradan tekrar beyan ediyoruz .Bu koku yıllar öncesinden beri hem Gülbeyaz konutlarını hem de Altınşehir ve Karapınar da yaşayan vatandaşlarımızı rahatsız eden bir sorun.

Değerli vatandaşlarımız artık evlerinin kapı ve pencerelerini açamadıklarını, kapılarının  önüne dahi çıkamadıklarını ifade ettiler.
Bu karlı kış gününde vatandaşlarımız çocuklarıyla ve aileleriyle konunun çözümü için uğraş veriyorlar. Bizler de siyasiler olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağımızı ve sorun çözülene kadar takipçisi olacağımıza söz veriyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar