Bilecik’te İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi “Sinan Ateş” için önerge verdi

Bilecik’te İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi “Sinan Ateş” için önerge verdi
Bilecik’te İYİ Parti Pazaryeri ilçesi Belediye Meclis Üyesi İsmail Turan, 30 Aralık 2022 günü Ankara’nın göbeğinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen akademisyen Doç. Dr. Sinan Ateş’in isminin Pazaryeri’ndeki bir cadde ya da sokağa verilmesi için Belediye Meclisine önerge verdi.

GÜNBOYU / SERHAT KAYA

Pazaryeri Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında yapıldı. Toplantı öncesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Turan tarafından Ankara Çukurambar’da 30 Aralık günü hain bir silahlı saldırı sonucu şehit edilen eski Ülkü Ocakları Başkanı ve akademisyen Doçent Doktor Sinan Ateş’in isminin Pazaryeri’nde bulunan cadde ya da sokaklardan birine verilmesi konusunda Belediye Meclis Başkanlığına önerge verildi.

Doçent Doktor Sinan Ateş isminin Pazaryeri’ndeki cadde ya da sokaklardan birine verilmesi konusu oy çokluğu ile kabul edildi. Doçent Doktor Sinan Ateş isminin verileceği cadde ya da sokağın daha sonra belirlenerek ilerideki meclis toplantılarında tekrar gündeme alınacağı öğrenildi.

Pazaryeri Belediye Meclis toplantısını İYİ Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Ender Metin de takip etti. Başkan Metin toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Pazaryeri İyi Parti İlçe Başkanlığı olarak Pazaryeri Belediye Meclisine, Ülkücü kardeşimiz rahmetli Sinan ATEŞ''in adının hiçbir zaman unutulmamasıiİçin, Pazaryeri cadde veya sokaklarına verilmesi hususunda önergemizi vermiş bulunmaktayız. Önergemizi kabul eden Pazaryeri Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar