İstanbul'da motokuryelere trafik yasağı!

İstanbul'da motokuryelere trafik yasağı!
İstanbul'da kar ve fırtına nedeniyle peş peşe gelen çağrılara bir yenisi daha eklendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan motosiklet, elektrikli skuter ile motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği açıklandı.

İstanbul''da olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlara peş peşe uyarı çağrıları yapıldı. Meteoroloji, AFAD, Valilik ve ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanı Ekrem İmamoğlu''ndan vatandaşların zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları istendi. Bir uyarıda motosiklet, elektrikli skuter ile motokuryelere yönelik trafik yasağı geldi.

İstanbul Valisi Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 18.00''den itibaren motosiklet, elektrikli skuter ile motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini bildirdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 18.00''den itibaren motosiklet, elektrikli skuter ile motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, 18.00''den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar