EYT'de milyonları rahatlatan adım geldi! İşte maaş alacakları tarih

EYT'de milyonları rahatlatan adım geldi! İşte maaş alacakları tarih
Milyonlarca emekli adayının bekleyişi son buluyor. Bu hafta görüşülecek olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşması sonrasında vatandaşlar ilk aylıklarını alacak.

Yaşa takılan emekli adayların merakla beklediği, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) komisyonunda kabul edildi. Salı günü Meclis''e sunulacak teklif komisyonu için geri sayım başladı. Kommisyonun yasalaşması sonrası vatandaşlar ilk aylıklarını mart ayında alacak.

İlk etaptya yaklaşık 2 milyon emekli olacak adayların dört gözle beklediği emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinde sonda gelindi. Yasa teklifi bu hafta TBMM Genel Kurulu''nda görüşülüp hızla yasalaştırılacak. Emeklilerin ilk maaşlarını ise mart ayında alması bekleniyor.

SON ADIM GENEL KURUL
AK Parti, uzun süre üzerinde çalışılan EYT ile ilgili düzenlemeyi TBMM Başkanlığı''na sunmuştu. Plan ve Bütçe Komisyonu''nda kabul edilen yasa teklifi  bu hafta salı gününden itibaren TBMM Genel Kurulu''nda görüşülmeye başlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar