İsrail gazetesi duyurdu: Savaşı kaybediyoruz!

İsrail gazetesi duyurdu: Savaşı kaybediyoruz!
İsrail gazetesi, İsrail'in Hamas'ı 15 günde yok ettiğini inandığını ancak Gazze'ye yönelik saldırıların hedefine hiçbir zaman ulaşamadığını ve savaş uzadıkça İsraillilerin psikolojilerinin bozulduğunu yazdı.

İsraili gazetesi, İsrail'in hedeflediği gibi bir savaş olmadığını, ülkenin psikolojisinin iyi olmadığına dikkat çekti. Diğer yandan Gazze'den gelen ölü ve yaralıların, şehirde yaşayanları perişan ettiğini yazdı.

1-003.jpg

SAVAŞTAN GERİ ÇEKİLECEK!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, artık savaşı kazanma umudunu kaybettiğini ve savaşın şiddetini azaltarak geri çekileceği öngörüsünde bulundu.

İsrail Yedioth Ahronoth gazetesi, 21 Aralık 2021 Perşembe günü yayınladığı haberde, saldırıların Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus şehrinin İsrail'in son durağı olabileceğine dikkat çekti.

2-003.jpg

Bir Arap gazetesi ise İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'un "zafere kadar" devam etmekte ısrar ettiğini yazdı.

İsrail gazetesi, İsrail siyasi sisteminin ordu için belirlediği hedeflerin çok zorlandığını ve ilk günden itibaren herkese imha, ezme ve yıkımın, yazarları etkilenen dileklerden başka bir şey olmadığını belirtti. İsrail'in 7 Ekim'de aldığı darbenin şiddeti.

3-001.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar