İran Cumhurbaşkanı Reisi İsrail'i tehdit etti: Siyonistler bu suçun bedelini ödeyecek

İran Cumhurbaşkanı Reisi İsrail'i tehdit etti: Siyonistler bu suçun bedelini ödeyecek
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İsrail’in Suriye'de yaptığı hava saldırısında hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun üst düzey üyesi Seyyid Razi Musavi için yayınladığı taziye mesajında İsrail’i çok sert tehdit etti.

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam yakınlarında birine hava saldırısı düzenledi. İran basını ve güvenlik kaynakları, İsrail'in yaptığı saldırıda İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun üst düzey üyesi Seyyid Razi Musavi’nin hayatını kaybettiğini duyurdu. Musavi’nin Suriye ile İran arasındaki askeri ittifakın koordinasyonundan sorumlu olduğu açıklandı.

img-20231225-210127-865-780x470-jpg.webp

İRAN SALDIRIYI DOĞRULAMIŞTI

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail’in Suriye'ye düzenlediği hava saldırısında Devrim Muhafızları’nın üst düzey üyesi Seyyid Razi Musavi’nin öldürüldüğünü doğruladı.

596089image1.jpg

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ'DEN İSRAİL'E TEHDİT

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Devrim Muhafızları Ordusu’nun üst düzey üyesi Seyyid Razi Musavi’nin İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam yakınlarına yaptığı hava saldırısında öldürülmesinin sonra taziye mesajı yayınladı.

Mesajında İsrail’i çok sert tehdit eden Reisi, “Katil siyonist rejimin Şam'a düzenlediği saldırıda Seyyid Razi Musevi’nin hayatını kaybetmesi sebebiyle İran halkına başsağlığı diliyorum. Bu eylem, şüphesiz bölgedeki gaspçı siyonist rejimin hüsranının, çaresizliğinin ve acizliğinin bir başka göstergesidir. Siyonistler bu suçun bedelini mutlaka ödeyecek” açıklaması yaptı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar