İslam Memiş'ten dikkat çeken yatırım tavsiyesi! Bunu yapan kazanır

İslam Memiş'ten dikkat çeken yatırım tavsiyesi! Bunu yapan kazanır
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı son açıklamasında altın getirisinden daha çok kazandıracak bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

İSLAM MEMİŞ'TEN FLAŞ YATIRIM TAVSİYESİ! BUNU YAPAN KAZANIR

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde TL bulunduranlara önemli yatırım tavsiyesinde bulundu. Memiş, önümüzdeki süreçte gümüş fiyatının altın fiyatından çok daha hızlı yükseleceğini öne süren İslam Memiş gümüşün altından daha çok yatırımcısına kar getireceğini belirtti.

Değerli madenler konusunda uzman olan ve para piyasaları konusunda yaptığı konuşmalarla ekranlarda sık sık görmeye alıştığımız İslam Memiş, son yaşanan ekonomik gelişmeler ışığında yeni bir açıklama yayınladı. Kendi sosyal medya kanalından takipçilerine seslenen İslam Memiş altın ve gümüş fiyatlarının geleceğini değerlendirdi. Memiş “Elimde TL var ne yapabilirim” başlığındaki videosunda gümüş fiyatının altından daha çok değerleneceğini iddia etti.

“ALTIN MI GÜMÜŞ MÜ DİYE SORANLARA BEN GÜMÜŞ DİYORUM”

İslam Memiş yatırımcıya önemli tüyolar verdiği konuşmasında şunları söyledi:

"Gümüşün gram fiyatında 12 TL seviyesi çabucak kırılacaktır ama önemli olan 12 TL seviyesinin üzerinde tutunacak mı. Bu da dolar kurundaki performansa bağlı olacaktır. Gümüşün ons fiyatı yukarı doğru hamlelerle haftaya başladı. Gümüşün performansı altına göre daha düşük olduğu için daha alınabilir. Daha çok kazandıracak ürün olarak karşımda duruyor. Ben böyle düşünüyorum. Özellikle önümüzdeki aylarda altın mı gümüş mü diye soranlara ben gümüş diyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar