İslam Memiş açıkladı: Elinde 1000 lira bile olan bunu yaparsa kazanacak!

İslam Memiş açıkladı: Elinde 1000 lira bile olan bunu yaparsa kazanacak!
Dolar ve altın hakkındaki tahminleri ile öne çıkan ünlü ekonomist İslam Memiş, son dönemde yatırımcıları başka araçlara da yönlendiriyor. İşte Memiş'in küçük yatırımcıya verdiği ve kazandıracak yeni tavsiye...

Dolar ve altın hakkında daima altını önermesi ile tanınan altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, vatandaşa verdiği tavsiyelere bir yenisi daha ekledi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımların gümüşe de yapılabileceğini belirtti. Gümüş yatırımının da oldukça iyi bir seçenek olduğuna vurgu yapan uzman ismin TV100''deki yazısı dikkat çekti.

İslam Memiş yazısında gram altın almanın zamanı olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu. Beklediği düşüşlerin geldiğini vurgulayan İslam Memiş, altın ONS fiyatında yaşanan düşüşlerin gram altın fiyatını da düşürdüğünü belirtti.

Gümüş yatırımında da oldukça iddialı olan uzman isim altın yatırımı yerine gümüş yatırımının da yapılabileceğini vurguladı. Gümüş fiyatlarındaki artış yüzdesel olarak 2022 yılında oldukça fazlaydı. Yaşanan bu artış ile birlikte altın yatırımından bile daha fazla getiri olduğu vurgulanmıştı. Uzman isimler tarafından önerilen gümüş yatırımı ise son zamanlarda yükselişe devam ediyor. ONS altın değerinin artmasıyla birlikte artan gram altın değeri gümüş fiyatlarını da etkiliyor.

Altını olanların adına aşina olduğu altın uzmanı Memiş, Mart ayında borsada toparlanma olacağının altını çizerek, altının da borsayı dayanarak yaparak yükseleceğini iddia etti.

'' TL BİRİKİMİNİZ VARSA''

Elinde Türk lirası olan vatandaşlara da tavsiyelerini paylaşan Memiş, altın ve gümüşe yatırımın kazandıracağını söyledi.

"1200 TL''Yİ AŞACAK" DEDİ

Aylar öncesinden 2023 fiyat tahminlerine bulunan İslam MEMİŞ, tahminlerinin hala geçerli olduğunu, altın fiyatlarının bu hafta itibariyle 1200TL ve üzeri rakamlarla işlem göreceğini söyledi. Borsada Mart ayından itibaren toparlanmalar olacağını ve bu süreçten sonra da altın fiyatlarının yükseleceğini dile getiren İslam MEMİŞ, elinde nakit tutanların altına yatırım yapması tavsiyesinde bulundu. Piyasanın yükselişi ile birlikte altına eşlik edeceğini söylediği gümüşe yatırım yapmanın da iyi bir seçenek olabileceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar