Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken Arapça tabela yorumu!

Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken Arapça tabela yorumu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, “Arapça tabelalara karışmayın Arapça Kuran dilidir, şeklindeki sözlerine Oyuncu Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in, “Arapça tabelalara karışmayın Arapça Kuran dilidir, Gidip de belediye başkanı eliyle o tabelayı indirmemeli” ifadesi ile ilgili olarak ünlü oyuncu Şahan Gökbakar paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medyadan güncel konulara verdiği tepkilerle dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Gökbakar, Özgür Özel’in tartışmalara neden olan Arapça tabelalarla ilgili yorumunu eleştirdi.

sahanmesaj.jpg

Sosyal medya üzerinden Özel’in ‘arapça Kuran dilidir’ şeklindeki konuşmasını değerlendiren Gökbakar,

“Arapça tabela asılmayınca, 10 milyon Arap sığınmacı yok mu oluyor? Yani, görmeyince dert bitiyor mu? Tabela tartışmak yerine, bu Araplar ülkelerine nasıl döndürülecek onu konuşmak lazım. Ama konuşmuyorlar! Bu ülkeye ve halkına yapılmış en büyük haksızlıktır bu...”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada, Arapça tabelalarla ilgili olarak “O tabelada ne yazdığına bakmak da lazım. Bir insanın anadilinde aldığı hizmeti anlamasını kolaylaştırıyorsa bu bir haktır. Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur’an dilidir, halk incinir. Gidip de belediye başkanı eliyle o tabelayı indirmemeli” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar