İnternetten aldığı ürün gelince kahkahalara boğuldu: Dolandırıldığını işte böyle anlattı!

İnternetten aldığı ürün gelince kahkahalara boğuldu: Dolandırıldığını işte böyle anlattı!
İnternet üzerinden sipariş verdiği protez dişler yerine hiç beklemediği bir şey gelince şoke oldular. Dayısının dolandırılma hikayesini anlatan genç kız kendini gülmekten alıkoyamadı.

İnternet üzerinden protez diş siparişi veren bir şahıs, beklediği ürün yerine tamamen beklenmedik bir şeyin gelmesi üzerine dolandırılma hikayesi ortaya çıktı. Genç kız, dayısının başına gelen bu olayı sosyal medyada paylaşarak gülmekten kendini alıkoyamadı.

Son zamanlarda artan dolandırıcılık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya platformunda gördüğü reklam üzerine protez diş siparişi veren bir şahıs, siparişini teslim aldığında şok yaşadı. Beklediği protez diş yerine gelen ürünün oyuncak diş olduğunu fark eden kişi, dolandırılmanın kurbanı oldu.

Genç kız, dayısının başına gelen bu dolandırma hikayesini sosyal medyada paylaşarak olayın detaylarını aktardı. Eve gelen siparişi incelediklerinde oyuncak dişlerle karşılaşan dayı ve yeğen, durumu şaşkınlıkla karşıladı. Genç kızın gülmekten kendini alıkoyamadığı bu absürd olay, sosyal medyanın gündemine oturarak birçok kişinin dikkatini çekti.

Dolandırıcılık vakalarına karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda bir kez daha uyarı niteliğinde olan bu olay, internet üzerinden alışveriş yaparken güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmanın önemini bir kez daha vurguluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar