Tefeciler boş araziye götürüp tehdit etmişti! Seçil Erzan’ın o videosunun nerede çekildiği ortaya çıktı

Tefeciler boş araziye götürüp tehdit etmişti! Seçil Erzan’ın o videosunun nerede çekildiği ortaya çıktı
Tanınan ünlü futbolcuları yüksek faiz iddiasıyla kandırıp dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın tefeciler tarafından boş bir arazide tehdit edildiği iddia edilen görüntüler ortaya çıkmıştı. O görüntülerin nerede çekildiği ortaya çıktı.

Bankacı Seçil Erzan'ın, tanınmış futbolcuları yüksek faiz iddiasıyla dolandırdığı belirtilen bankacı, tefeciler tarafından evinden alınarak boş bir araziye götürülüp tehdit edildiği iddia edilen görüntüler ortaya çıktı.

Halk TV'nin haberine göre, bu görüntülerin 7 Nisan günü saat 18.35'te Çorlu'da kaydedildiği öğrenildi. Görüntülerin, Seçil Erzan'ın tehdit edildiği iddiasının üzerinden bir süre geçtikten sonra çekildiği belirtildi.

Görüntülerde Seçil Erzan'ın yüzünün şiş olduğu ve zorlukla konuştuğu anlar dikkat çekti. Bu kişinin Mojtaba Haghani tarafından darp edildiği iddiaları gündemdeyken, Haghani'nin avukatı, "Bu görüntüyü biz emniyete teslim ettik" şeklinde konuştu.

Mojtaba Haghani'nin avukatı Sabih Sorucu, Halk TV'ye yaptığı açıklamada, görüntülerin 7 Nisan'da Seçil Erzan'ın bankaya gitmediği gün kaydedildiğini belirtti. Görüntülerin çekildiği yerin Çorlu'da bulunduğu ve Erzan'ın o gün bir yakınına ziyarette bulunduğu evin yakınında olduğu belirtildi. Erzan, 10 Nisan'da söz konusu adresten gözaltına alınmıştı.

Avukat Sorucu, görüntülerin emniyete kendileri tarafından teslim edildiğini ifade etti. "Müvekkilin ifadesi alındı ve dosyada adı geçtiği için bu ifadeyi verdik. Mali Şube'ye ifade verdim, görüntüleri de kendi elimle polise teslim ettik" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar