İlkokul, lise, ön lisans, lisans mezunlarını ilgilendiriyor: Hacettepe Üniversitesi personel alacak

İlkokul, lise, ön lisans, lisans mezunlarını ilgilendiriyor: Hacettepe Üniversitesi personel alacak
Hacettepe Üniversitesi'nde personel alımı için başvurular devam etmektedir. Başvuru koşulları, açık olan kadrolar ve başvuru bilgileri ile ilgili detaylı bilgiler açıklanmıştır.

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruda, Hacettepe Üniversitesi'nin ofis personeli, güvenlik ve güvenlik personeli, destek personeli (yiyecek-içecek servisi), temizlik hizmetleri, basit bakım ve onarımlar ve tıbbi personel dahil olmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağı belirtiliyor. Başvuruların 8 Ocak tarihine kadar devam edeceği duyuruldu. İşte başvuru koşulları ve kontenjanlar...

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Herhangi bir suçtan hüküm giymemiş, soruşturma altında olmamış veya affa uğramış olmak. Cezasının infazı tamamlanmış olsa bile, bir cürümden dolayı hüküm giymiş olmamak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. maddesi dışında kalan hükümler çerçevesinde, görevini sürekli olarak yerine getirmesine engel olabilecek bir hastalık, zihinsel veya bedensel engel durumunda olmamak,
  • Herhangi bir sosyal sigorta kuruluşundan emeklilik, yaşlılık ödeneği veya maluliyet ödeneği alma hakkına sahip olmamak.
  • Erkek adaylardan askerlikle ilgisi olmayanlar (askerliği tamamlamış, tecil edilmiş veya muaf tutulmuş) için, güvenlik ve güvenlik görevlisi pozisyonlarına başvuracak adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.
  • Tüm pozisyonlar için başvuru anında 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir. (Doğum tarihi: 15 Aralık 1978 (dahil) - 15 Aralık 2005 (dahil) tarihleri arasındaki kişiler kabul edilmektedir.
  • Kamu kurum veya kuruluşlarının ilgili disiplin kanunlarına göre görevden alınmamış veya meslekten alınmamış olma şartı aranmaktadır.
  • 7 gün 24 saat esasına göre, tüm pozisyonlarda haftalık (40) saati aşmamak üzere, tüm tesis ve hastanelerin ilgili birim yönetimleri tarafından belirlenen çalışma saatleri (geceler dahil) yükümlülüğünü kabul etmek, devamsızlık ve iş değiştirmede zorluk yaşamama (ilgili hususlara ilişkin beyan başvuruya eklenecektir.)
  • Sözleşmeli işçi çalıştırılmasına ilişkin Kılavuz'da, "Sözleşmeli işçinin sözleşmesinin, hizmet, hizmet sözleşmesinin esaslarına aykırı davranması nedeniyle çalıştığı kurum tarafından feshedilmesi veya sözleşmenin feshedilmesi halinde Sözleşmenin süresi içinde Bakanlar Kurulu kararıyla belirlenen istisnai haller dışında, sözleşmenin tek taraflı olarak feshedildiği tarihten itibaren bir yıl geçmedikçe kuruluşlarda sözleşmeli personel alımı yapılamaz." Mevcut düzenlemelere göre son başvuru tarihinden itibaren bir yıllık bekleme süresini tamamlamaları gerekmektedir. (İlgili belgeler sözleşme imzalanırken ibraz edilecektir.)
  • Sağlık Teknikeri olarak görev yapacak adaylar, Ağız ve Diş Sağlığı alanında önlisans derecesi alacak ve Dişhekimliği Yüksekokulunda çalışacaklardır.
  • Başvuran tüm adayların, ilanda belirtilen şartları yerine getirip getirmediğini ve sürekli başvuru yapmalarını imkansız kılacak olası bir hastalık veya sakatlığa sahip olup olmadıklarını belirten sağlık beyanını, https://hacettepe.edu.tr/fs/form.pdf linkine tıklayarak başvurulan pozisyonun EK DOSYA bölümüne yüklemeleri gerekmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar