İki parti camide toplantı yapıp oy istedi: Bu da teravih sonrası ikram!

İki parti camide toplantı yapıp oy istedi: Bu da teravih sonrası ikram!
MHP'li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ile AKP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yasin Bölükbaş, Ordu’da bir camide ikram yaparak seçim propagandası yaptı.

Yüksek Seçim Kurulu''nun ilan ettiği seçim takvimi işlemeye başlarken partilerin seçim çalışmaları da başladı. Ordu Çamaş''ta bir camiye ikramla giden MHP''li Mahmut Ayparçası ile AKP’li Ahmet Yasin Bölükbaş, seçime ilişkin propaganda yaptı.

Birgün''den Onur Durmuş''un haberine göre 26 Mart akşamı Ordu''nun Çamaş ilçesinde MHP''li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ile AK Parti İlçe Başkanı Bilal Şen bir camide toplantı düzenledi. Masa ve sandalyelerin konulduğu camideki toplantıya AKP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yasin Bölükbaş ve AKP Çamaş ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı. Aday adayı Bölükbaş, konuşma yaparak projelerini anlattı.

Çay ve pasta ikramının yapıldığı etkinlikle ilgili soruyu yanıtlayan Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, "Burası bizim mahallemizde bulunan eski bir camiydi ve biz burayı bir süredir etkinlik alanı olarak kullanıyoruz. Cami cemaati toplantılarını burada gerçekleştiriyor" dedi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre ise mescit olarak kullanılan camide zaman zaman dini etkinlikler düzenleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar