Ayşe Ateş ne önümüzde ne de arkamızdalar diyerek kime sitem etti

Ayşe Ateş ne önümüzde ne de arkamızdalar diyerek kime sitem etti
Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş onaylanan iddianame sonrasında “Ne önümüzde ne de arkamızdalar” diyerek sitem etti.

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in suikast sonucu öldürülmesine ilişkin davada iddianame kabul edildi.

Eşinin ölümünün ardından dava sürecini yakından takip eden, edindiği bilgileri paylaşan Ayşe Ateş, suikasta ilişkin hazırlanan 22 şüphelinin yer aldığı iddianamenin yetersiz oluşunu belirterek tepki göstermeye devam etti.

Ateş, son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmüş kendisine teşekkürlerini iletmişti.

Resim

“DEVLETİMİZ NE ÖNÜMÜZDE NE DE ARKAMIZDA”

Ateş, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak iddianameye yeniden şöyle isyan etti:

İddianame adı verilen içi boş kağıt parçasının kabul edildiğini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Çocuklarım bana 'Babamızı polisler mi öldürdü' diye soruyor. Ben onlara her defasında 'Yok anneciğim, devletimizin polisleri bizi koruyor. Arkamızdan gizlice takip ediyorlar' diyorum ki devlete olan güvenlerini kaybetmesinler. Fakat bugün bir kez daha gördüm ki devletimiz ne sağımızda ne solumuzda ne önümüzde ne de arkamızda.

gej7z2fwwaeaexc.jpg

“YARGI ÖNÜNDE TEK TEK SORACAĞIM”

Bedeli her ne olursa olsun hukuki mücadelesinin siyasi çıkarlar sofrasına meze edilmesine izin vermeyeceğini belirten Ateş “Başkalarının çocukları rahat uyusun diye benim çocuklarıma reva görülen gözyaşlarının, benim çocuklarımın elinden zalimce alınan çocukluk yıllarının, zehir edilen günlerinin hesabını yargı önünde tek tek soracağım. Bana ve benim çocuklarıma uyku haramsa bizim bugün bu durumda olmamıza sebep olan tek bir failin bile rahat uyku uyumasına müsaade etmeyeceğim” dedi.

658ec3ad2d16abe7d9d1717a.webp

56.jpg

“BENİ TAKİP ETTİRDİLER, TELEFONLARIMI DİNLETTİLER”

Ateş daha öncede aynı hesabından eşine iftiralar atıldığını vurgulayarak telefonlarının dinlendiğini, evinin fotoğraflarının çekildiğini itiraf etmişti. Ateş “Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar” diyerek yaşadıklarını açıklamıştı.

NE OLMUŞTU?

30 Aralık 2022’de arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara Çukurambar’daki ofisinden çıkan Sinan Ateş motorlu kişilerin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

HANGİ İSİMLER TUTUKLANDI?

Dosya kapsamında tutuklu bulunan isimler ise şöyle: Tetikçi Eray Özyağcı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Özel Kalem Müdürü ve Yardımcısı Emre Yüksel, MHP İstanbul İl Yöneticisi Ufuk Köktürk, özel harekat polisleri Aşkın Mert Gelenbey ve Murat Can Çolak ile cinayet büro komiseri M.E.A., MHP'li avukat Serdar Öktem ve eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş.

BAHÇELİ SİNAN ATEŞ SORUSUNA “HADİ İŞİNE BAK” DİYEREK CEVAP VERMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli kendisine Sinan Ateş ile ilgili sorulan soruları yanıtsız bırakırken grup toplantısı sonrasında Ateş ile ilgili soru soran gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu’na “Hadi işine bak” diyerek cevap verdi.

Sinan Ateş'in öldürülmesi: 'Haberi geldi, benim... | Rudaw.net

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar