Bahçeli'nin memleketlisinden ekonomi isyanı: Balıkları yemle insanı yeminle kandırdılar

Bahçeli'nin memleketlisinden ekonomi isyanı: Balıkları yemle insanı yeminle kandırdılar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketlisi vatandaş, “Bir daha ne AKP'ye ne MHP'ye oy verirsem bu ellerim kırılsın. Balıkları yemle insanları yeminle kandırdılar. Geçin bunları” diyerek ekonomiye isyan etti.

GÜNBOYU /ESMA KARAYEL

14 Mayıs öncesinde sokağın nabzı ölçülmeye devam ediliyor. Bakırköy’de yapılan bir sokak röportajında Osmaniyeli vatandaş “Ekonomi nasıl?” sorusuna isyan etti. Vatandaş şunları söyledi:

Bu benim cüzdanım, içerisinde 30 TL var. Şu da ödenmemiş faturalarım. Harbi olalım. Sen söylemezsen ben söylemezsem gerçeği kim söyleyecek. Doğruyu konuşalım. Ekonomi diye bir şey kalmadı kardeşim kimse kim kandırmasın. Elhamdülillah Müslümanım dediler bizi kandırdılar. Bize yapılanlar az bile az. Dürüst olacaksın insanları kandırma işe bir yere varamayız. Ben Osmaniyeliyim. Devlet Bahçeli''nin memleketlisiyim. Bir daha ne AKP''ye ne MHP''ye oy verirsem bu ellerim kırılsın. Allah beni kulluktan silsin. Bu benim faturam ödeyemedim 4 aydır gelmiş ekonomi iyi diyorlar. Şimdi bana memleketçilik, vatan sevdası demeyin, geçin abi bunları geçin. Balıkları yemle insanları yeminle kandırdılar. Geçin bunları.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar