Tüm mal varlığına el konulan Selin ciğerci ağlayarak itiraf etti! Bu süreçte eski eşim Gökhan Çıra...

Tüm mal varlığına el konulan Selin ciğerci ağlayarak itiraf etti! Bu süreçte eski eşim Gökhan Çıra...
Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından ünlü fenomen Selin Ciğerci, gözyaşları içinde yaşadığı zor günleri anlattı.

Gözyaşları içinde kişisel sosyal medya hesabından video paylaşan Selin Ciğerci, tüm mal varlığına el konulması nedeniyle kimseye ödeme yapamadığını belirtti. Ayrıca Ciğerci bu süreçte çalışanlarına maaş ödeyemediğini ve annesinin emekli aylığının dondurulduğunu da ifade etti.

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından başlatılan soruşturmada adı geçen fenomenler arasında bulunan Selin Ciğerci, Instagram hesabından takipçilerine seslendi. Gözyaşları içinde yaşadığı sıkıntıları paylaşan Ciğerci, "Kimseye ödeme yapamıyorum, çalıştığım insanlar, tüm ailem, herkesin hesapları kapandı. Şubat başı geldi, maaşlar geldi, çalıştığım üreticilere mahcup oldum" ifadelerini kullandı.

Ciğerci, gözyaşları içinde "Ben 40 yaşında bir kadınım. Benim ve ailemin bir itibarı var. Sizlere her gün şubemde ben öyle şeyler yapmadım diye konuşup dertleşiyorum. Ama ben çok yoruldum. Neler yaşıyorum sizlere asla belli etmiyorum ama çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı" şeklinde konuştu.

"ÜLKEME 60 MİLYON TL VERGİ ÖDEDİM"

Selin Ciğerci, çalışmaya başladığı günden beri ülkesine toplamda 60 milyon TL vergi ödediğini belirterek, "Ben sizinle olmayı çok seviyorum. Çalışıyorum, vergimi de ödüyorum. Tüm günüm sizinle geçiyor. Ayıp değil evet ama ben bunları hak etmedim. Lütfen bir an önce sonuçlansın. Neyi hak ediyorsam onu yaşamak istiyorum" sözlerini dile getirdi.

67.jpg

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Zor zamanlar geçirdiğini ve annesinin emekli maaşına kadar her şeyin kapalı olduğunu söyleyen Ciğerci, gözyaşlarına hakim olamayarak, "Suçum varsa, bir şey yaptıysam yaşamak istiyorum. Yapmadıysam da bir an önce bitsin. Ben kendimi biliyorum. Yalvarırım bitsin. Ben ağız tadıyla çalışmak istiyorum. Lütfen, yalvarıyorum. Ben para aklamayı değil, kazanmayı biliyorum. Eski eşim Gökhan Çıra, Tuzlaspor olayıyla ilgili takipsizlik kararı aldı. Kim bana bunu yaşattıysa karmasını yaşasın" diye konuştu.

oo.jpg

"ESKİ EŞİM MAĞDUR OLMAYALIM DİYE HER ŞEYİ YAPIYOR"

Bu süreçte faturalarını arkadaşlarının eşlerinin ödediğini ve eski eşi Gökhan Çıra'nın kendisine destek olduğunu söyleyen Ciğerci, "Bu süreçte tüm faturalarımı internet, telefon vs. çalışanlarım, arkadaşlarım ve eşleri ödüyor. Hiçbirini unutmayacağım. Kızımın babasının da kapalı her şeyi ama onun yaptıklarını, mağdur olmayalım diye yapmaya çalıştıklarını asla unutmayacağım. Teşekkür ederim Gökhan Çıra" dedi.

uu.jpg

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

İstanbul'da 1984 yılında dünyaya gelen Okan Ünsal, adını Selin Ciğerci olarak değiştirmiştir. Ailesinin kökenleri babasının Konya'ya, annesinin ise Kastamonu'ya dayanır. 2014 yılında, televizyon dünyasına adım atarak "Wipe Out" adlı programın 4. sezonunda yer almış. 2017 yılında müzik kariyerine pop müzikle başlamış ve aynı yıl cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek şu anki adını benimsemiş.

28 Ekim 2019'da futbolcu Gökhan Çıra ile dünyaevine girmiş. Nikah şahitliğini yakın arkadaşı Demet Akalın üstlenmiş. Ancak, 10 Eylül 2021 tarihinde çift arasında çeşitli fikir ayrılıkları nedeniyle anlaşmalı bir şekilde boşanmış. 5 Ocak 2022'de ortaya çıkan haberlere göre, Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra arasında barışma gerçekleşmiş. Çift, yeniden 16 Mayıs 2022 tarihinde evlenmiş, ancak aynı yıl içerisinde tekrar boşanmış.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar