Dilber şarkısının sazcısı Sincanlı Erkal'ın yıldızı İnci Taneleri ile parladı! Sahne fiyatı dudak uçuklattı

Dilber şarkısının sazcısı Sincanlı Erkal'ın yıldızı İnci Taneleri ile parladı! Sahne fiyatı dudak uçuklattı
Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve büyük bir heyecanla beklenen İnci Taneleri dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Hazar Ergüçlü'nün etkileyici dans sahnesiyle dikkat çeken dizi, sosyal medyada çok konuşuldu.

Fragmanın da dikkat çeken isimlerinden biri, pavyon sahnelerinde tanınan türkücü Sincanlı Erkal oldu. Diziye henüz başlamadan önce, Erkal'ın yıldızı fragmanla birlikte parladı. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri, ilk fragmanıyla büyük bir ilgi uyandırdı. Hazar Ergüçlü'nün dans sahnesi sosyal medyayı sallarken, dizi henüz yayınlanmadan geniş bir izleyici kitlesini etkisi altına aldı.

s-db0dc8a179e6682a3164ee286f9d53739a42be61.webp

Hazar Ergüçlü'nün giydiği elbiselerden, bölüm başına alacağı ücrete kadar pek çok konu gündemi meşgul etti. Fragmandaki bir elbise, e-ticaret sitelerinde ve butiklerde satış rekorları kırdı, stokları hızla tükenirken, izleyicileri şaşırttı.

7u.jpg

İNCİ TANELERİ İLE YILDIZI PARLADI

Ancak fragmanda adeta parlayan bir diğer isim, "Gemileri Yakarım" şarkısını seslendiren Sincanlı Erkal oldu. Sosyal medyada hızla popülerlik kazanan şarkısı milyonlara ulaşırken, müzik platformlarında en çok dinlenenler listesine girmeyi başardı.

Sincanlı Erkal, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada pavyonlara gelen doktorlar ve mühendislerin kötü bir izlenim bıraktığını dile getirmişti. Bu sözleriyle geniş bir kesimden destek alırken, sosyal medyada da konuşulan konular arasına girdi.

8u.jpg

SAHNE FİYATI 300 BİN TL'YE ÇIKTI

Dizi fragmanlarının etkisiyle patlama yapan Sincanlı Erkal'ın sahne fiyatı iddialara göre 300 bin TL'ye çıktı. Daha önce düğünlerde 4 bin TL'ye şarkı söyleyen Erkal’ın, sahne fiyatı iddialara göre 300 bin TL oldu.

İnci Taneleri dizisi, 25 Ocak'ta Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar