Hakan Sabancı ve Hande Erçel çiftinin kaldıkları otelin bir gecelik fiyatı dudak uçuklattı! Son durakları Budapeşte oldu

Hakan Sabancı ve Hande Erçel çiftinin kaldıkları otelin bir gecelik fiyatı dudak uçuklattı! Son durakları Budapeşte oldu
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın romantik seyahat rotası bu kez Budapeşte oldu. Ünlü çiftin kaldıkları otelin bir gecelik fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü çift, daha önce Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adaları, New York ve Bali gibi dünyanın birçok yeri ziyaret etmişti. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de geçirdikleri tatil, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Çiftin tercihi bu sefer tarihi Matild Palace'dan yana oldu. İlk olarak bir imparatorluk sarayı olarak inşa edilen ve daha sonra lüks bir otele dönüştürülen Matild Palace, UNESCO'nun da listesinde yer alıyor. Hakan Sabancı ve Hande Erçel, bu tarihi mekanı tercih ettikleri otelin gecelik fiyatı dudak uçuklattı.

Ancak lüks tatilin bir bedeli var. Çiftin kaldığı otelde bir gecelik konaklama fiyatı tam 2 bin 260 euro (Yaklaşık 75 bin TL). Bu fiyatla birlikte, çiftin tercih ettiği lüks odada geçirdikleri günlerin toplam maliyeti hayranlarını şaşırttı. Hande Erçel, otelde çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri kalmadı. Erçel’in paylaşımlarına kısa sürede beğeni yağdı.

88.jpg

989.jpg

426587690.jpg

426587695.jpg

oo.jpg

tt-001.jpg

u.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar