Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan ilk kez konuştu: Dikkat çeken WhatsApp ayrıntısı

Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan ilk kez konuştu: Dikkat çeken WhatsApp ayrıntısı
Hakkındaki birçok iddia ortaya atılan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan ilk kez açıklama yaptı.

CİMER’e yaptığı şikayetle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığını iddia eden Büşra Bozkurt, Sözcü’ye yaptığı açıklamalarda, Erkan’ın ayrıca bir çalışanı da tokatladıktan sonra işten kovduğunu söylemişti.

"O DA BENİM KIZIM SAYILIR"

Günlerdir gündemden düşmeyen ve hakkında yeni iddialar ortaya atılan Erol Erkan, Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hakkında çıkan iddiaları tamamen reddeden Erkan, haberlere şaşkın olduğunu belirterek "Böyle bir şey mümkün mü? Benim de bir kızım var. O da benim kızım sayılır. Bu tür bir komploya nasıl alet oldu, şaşırdım doğrusu?" dedi.

"BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI NE YAZIK Kİ"

Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası başkanlığına atanma süreci sonrası hakkında da konuşan Erol Erkan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek liderliğindeki ekonomi ekibinin kurulması ve kızı Gaye Erkan'ın bu ekibe katılmasıyla ekonomik iyileşmenin yaşandığını belirtti. Erkan, birilerinin bu süreci sabote etmek için düğmeye bastığını söyledi.

Kızının ekonomiye olan katkısının Türkiye'de güveni tazelediğini vurgulayan Erol Erkan, söz konusu iddiaların ardından ailece zor günler geçirdiklerini ifade etti.

DİKKAT ÇEKEN WHATSAPP DETAYI

Erkan, iddiaların temelini oluşturan tokat atma olayını çürüten bir delil sunarak WhatsApp mesajlarından bahsetti. Merkez Bankası'nda çalışan Kübra adlı bir kadının kendisiyle görüşmek istediğini aktaran Erkan, başkanın o sırada ABD'de olduğu için görüşemediğini aktardı. Erkan, bu durumun ardından iftira ve dedikodu amacıyla kullanıldığını öne sürdü.

Erkan'ın açıklamalarının ardından, iddiaların odağında bulunan Kübra, yapılan iftiraya karşı durduğunu belirten bir açıklama yaptı. Kübra, "Ben kim olursa olsun iftiradan, kul hakkından korkarım. İnanıyorum ki er ya da geç, her şey ortaya çıkacak" diyerek gerçeğin aydınlanacağına olan inancını vurguladı.

İşte Erol Erkan'ın eşi ve Gaye Erkan'ın annesi Gamze Erkan'a gönderildiği belirtilen WhatsApp mesajları:

130604111-mesajlar2.jpg

130618095-mesajlar3.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar