Hafize Hanım biz sizin babanızın ekonomi yönetimi yorumlarını niye dinleyelim?

Hafize Hanım biz sizin babanızın ekonomi yönetimi yorumlarını niye dinleyelim?
Sunucu Kübra Par, bir süredir gündemde olan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili çıkan haberlere isyan etti.

TV 100’de Kübra Par ile Farklı Açılar programını hazırlayan Sunucu Kübra Par, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın ailesi ile ilgili iddialar hakkında değerlendirme yaptı.
Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın anne ve babası ile gündeme gelen haberlere yönelik olarak açıklamalar yapılsa da iddiaların odağında olan baba ve anneden net olarak bir açıklama gelmedi. Erkan’ın ailesinin Merkez Bankası çalışanlarına yönelik uyguladığı yaptırımların olduğuna dair haberlere ilişkin olarak Par’da açıklamasında bu konuya değindi.

'SUSMA HAKKINIZ YOK'

Fikirlerini izleyicilerle paylaşan Kübra Par konuşmasında, “Sayın Hafise Gaye Erkan’a ben şunları sormak isterim küçük bir bebeğiniz olabilir kadınlar iş hayatına katılırken bu tür zorluklar yaşanıyor ama çok kritik bir görevdesiniz fakat küçük bebeğiniz var diye eğer babanız anneniz Merkez Bankası’na sürekli geliyorsa, oradaki personele karışıyorsa bu iş artık iddialar üzerine iddialar haline gelmişse burada artık susma hakkınız yok siz çok kritik bir görevdesiniz” dedi.

'BİZ SİZİN BABANIZI NİYE DİNLEYELİM'

Par, konuşmasında yaşandığı iddia edilen durumun karmaşıklığına vurgu yaparken “Bugün babanız bir röportaj veriyor bu açıklamalar üzerine ve diyor ki ekonomi yönetimi çok iyi gidiyor, Hafize Hanım biz sizin babanızın ekonomi yönetimi ile ilgili yorumlarını niye dinleyelim burada bir tuhaflık yok mu sizce “ diye sordu.

'BÖYLE BİR DURUM VARSA BİREN ÖNCE SON VERİLSİN'

Erkan’a seslenen Par, “Babanızın ekonomi politikasına dair konuşuyor olması bile Merkez Bankası ‘na gidip geldiğine dair işaret verdiği röportajda ne işim var bankadan torunumu aldım bıraktım! 'Benim banka ile ne işim var' diye bir cümle kurmuyor, eğer böyle bir durum varsa lütfen bir an evvel bu duruma son verilsin, çok hassas bir kurumun başındasınız gözümüz üzerinizde Türkiye size güvenerek bu pozisyona getirdi” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar