Erdoğan ile görüşme yapan İtalya başbakanı gizlice Kapalıçarşı'yı gezdi: İşte o anlar...

Erdoğan ile görüşme yapan İtalya başbakanı gizlice Kapalıçarşı'yı gezdi: İşte o anlar...
İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Türkiye ziyaretinde esnasında gizlice Kapalıçarşı'yı dolaştı. Bir restoranda Türk tatlılarını tadan Meloni, halıcıları ve kuyumcuları dolaştı.

İtalya’nın göçmen karşıtı politikalarıyla tanınan sağ görüşlü Başbakanı Giorgia Meloni, Türkiye ziyareti esnasında bugün İstanbul'da gizlice Kapalıçarşı’ya bir ziyarette bulundu.

İTALYANIN İLK KADIN BAŞBAKANI

İtalya'da milliyetçi muhafazakâr olan İtalya'nın Kardeşleri'nin lideri ve ilk kadın başbakanı olan Giorgie Meloni resmi ziyaret için geldiği İstanbul’da Kapalıçarşı’yı ziyaret etti.

aw124456-02.jpg

ERDOĞAN İLE BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bugün 18.00 sıralarında görüşme yapan Meloni, Kapalıçarşı’ya gizlice yaptığı ziyarette halıcıları ve kuyumcuları gezdi. Kapalıçarşı Derneği yetkilileri ile yaklaşık 1.5 saat görüşen Meloni, gezisine devam etti.

Meloni’nin Kapalıçarşı’daki durağı Havuzlu Restoran oldu. Burada İtalyan Başbakanı, işletme müdürü Metin Sönmez ağırladı.

italya.png

TÜRK TATLILARINA BAYILDI

İkram edilen sütlaç, kazandibi ve ayva tatlısını yiyen Başbakan, “tatlılara bayıldığını” ifade etti. Başbakan Meloni’ye Türk kahvesi ile çay da ikram edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar