Gonca Vuslateri Muharrem İnce'ye neden beddua etti

Gonca Vuslateri Muharrem İnce'ye neden beddua etti
2023 seçimine kısa bir süre kalmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı adayları da gün geçtikçe netleşmeye başladı. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 100 bin imzayı toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sosyal medya hesabından yüklendi. Vuslateri, İnceye neden yüklendi. İşte tüm merak edilenler…

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

İnce’nin Cumhurbaşkan’lığı adayı büyük tartışma yaratırken, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Eski CHP''li şimdilerde ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tekrardan cumhurbaşkanlığı adaylığı için aday oldu. Millet İttifakı’nın oylarının bölüneceği iddiasıyla büyük tepkiler alan İnce, son dönemdeki konuşmalarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

100 bin imzayı toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de aday olmaya hak kazandı.

Eski partisi CHP''ye ihanet ettiği iddia edilen İnce''ye daha önce destek veren Fazıl Say ve Şahan Gökbakar''dan sonra Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 

Oyuncu Twitter hesabından Muharrem İnce için, "Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin” diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar