Gonca Vuslateri'den Muharrem İnce'ye sert gönderme: ''Allah belasını versin...''

Gonca Vuslateri'den Muharrem İnce'ye sert gönderme: ''Allah belasını versin...''
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin çok sayıda gazeteci ve sanatçı ile yaşadığı polemiklere bir yenisi eklendi. Oyuncu Gonca Vuslateri, İnce için sert bir paylaşımda bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mart''ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığını açıklamıştı. 

Memleket Partisi''nin Meclis''te grubu bulunmaması nedeniyle, İnce''nin adaylığı için gereken 100 bin imza ancak 4. günde toplanabildi. Adaylık süreci boyunca Nevşin Mengü, Fatih Portakal, Özgür Demirtaş, Şahan Gökbakar, Fazıl Say gibi çok sayıda isimle sert tartışmalar yaşayan İnce''ye yeni tepki oyuncu Gonca Vuslateri''den geldi. 

"ALLAH TERTEMİZ BELASINI VERSİN"

2018 yılında yapılan genel seçimlerde CHP''nin cumhurbaşkanı adayı olarak yarışan İnce''yi destekleyen Vuslateri, o günlere dair pişmanlıklarını anlatan bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vuslateri, "Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." ifadelerini kullanırken, oyuncunun tweetine saatler içerisinde 43 bin beğeni geldi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar